6 gode grunde til at have sex hver eneste dag

Har du sex hver dag? De fleste af os vil nok svare nej til det spørgsmål.

For selvom det lyder fristende, kommer livet ofte i vejen. Men sex er meget mere end blot en nydelsesfuld oplevelse – det har et utal af sundhedsmæssige fordele.

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver vi dig her 6 gode grunde til, at bruge soveværelset lidt mere end du plejer.

Her er fordelene ved at have sex hver dag:

1. Forbedrer dit immunforsvar

Er du plaget af forkølelse og virus? Så skal du have mere sex. 

Forskere ved Wilkes Universitet i Pennsylvanien har nemlig fundet ud af, at når du har sex flere gange om ugen, udløser din krop antigener som immunoglobulin A, der gør din krop mere modstandsdygtig over for sygdomme.

2. Reducerer stress

Haft en stressende dag på jobbet?

Så har du endnu mere grund til at dyrke sex med din kæreste. Sex får nemlig din krop til at producere glædeshormonerne dopamin og oxytocin, der gør dig bedre i stand til at håndtere stress. 

3. Virker smertestillende

Så er det slut med at bruge hovedpine som en undskyldning for ikke at have sex.

I stedet bør du faktisk have sex, da de endorfiner, din krop frigiver, mindsker piner og smerter.

4. Forbedrer din fitness

Træt af at tonse afsted på løbebåndet?

Godt nyt. Lad være med det og ha’ sex i stedet.

På en halv times roden rundt i lagnerne kan du nemlig forbrænde mere end 144 kalorier. Du kan selv regne din forbrænding ud ved at bruge kalorieforbrænderen hos Sinful.dk

Og så er regelmæssig sex med til at forbedre din overordnede form.

5. Du sover bedre

Når din hjerterytme øges under sex, betyder det samtidig, at du føler dig helt afslappet bagefter, hvilket kan hjælpe dig til at få en bedre soverytme.

Hos mænd udløses hormonet prolaktin også ved udløsning, hvilket gør dem ekstremt søvnige. 

6. Øger niveauet af østrogen og testosteron

Hos kvinder er østrogen med til at beskytte dem mod hjertesygdomme og osteoporose.

I mænd er testosteron med til at gøre dem mere passioneret i sengen, vedligeholde et sundt energiniveau og løfte humøret. Desuden styrker det knogler og muskler. Men samtidig kan et lavt testosteronniveau medføre mindre sexlyst, depression og træthed.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer:

”Der er masser af fordele ved at have meget sex, men det kan være svært at vedligeholde lysten. Her kan det være en god idé at bruge små tilføjelser i sengen til at holde det spændende og friskt. Som mand kan du fx prøve at bruge en testvindende erektionsring. Med den vil du få en stærkere erektion, der giver større nydelse for både dig og din kæreste. Og et tip til kvinder er klart at give Durex Intense Orgasmic Gel et forsøg. Den fungerer ved at massere få dråber på klitoris, som dermed bliver mere følsom og modtagelig for stimulering, så du vil opleve intense orgasmer som aldrig før,” lyder det fra Mathilde Mackowski.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip