6 tegn på at I har det perfekte sexliv

Her får du seks sikre tegn på, at jeres sexliv er noget helt særligt.

Hvad er et godt sexliv?

Svaret på dette spørgsmål er muligvis forskelligt, alt efter hvem man spørger, men sikkert er det, at der findes en række faktorer, som alle er gode pejlemærke og indikatorer på, at jeres sexliv er værd at prale af.

Derfor får du her seks sikre tegn på, at I har det perfekte sexliv:

1. I har det begge godt med jeres kroppe

Et studie fra University of Texas foretaget blandt kvinder i alderen 18-49 år viser, at de kvinder, der var glade for deres krop, også havde det bedste sexliv. Det er nemlig en klart fordel for sexlivet, når kvinder - og mænd - ikke fokusere på deres lår, mave eller andre mindre populære områder under sex, men i steder på deres partner og selve glæden ved de frække udskejelser. Man vil nemlig automatisk hvile mere (og bedre) i sex med sin partner, hvis man også hviler i sig selv og sin krops udseende.

2. I er ikke bange for at bede om det, I vil have

Ligegyldigt hvor længe I har været sammen, så er det altså ikke muligt for din partner at læse dine tanker. Derfor er det vigtigt, at du fortæller, hvad du vil have og godt kan lide. På den måde lærer I hinanden at kende samtidig med, at I undgår misforståelser og akavede øjeblikke. I kommer nemlig langt med at være selvsikre og målrettede i sengen.

3. Det er okay at køre på autopilot

Nogen mennesker tror, at et godt sexliv er ensbetydende med fræk, eventyrlig og opfindsom sex hver eneste gang, I begiver jeg ind i soveværelset. Men så længe I hviler i jer selv og jeres sexliv, så er det helt i orden, at hver gang ikke er taget ud ’Fifty shades of grey’. Det vil nemlig være for påtaget og i længden sætte alt for store krav til jeres sexliv. Derfor er det helt i orden at have onsdagssex, at planlægge jeres næste tur på lagnerne og have sex fordi ’det lige passer ind i programmet.’ 

Læs også

Ildebrand i sjællandsk ægtepars hus: Politiet fik en stor overraskelse, da de kiggede indenfor

4. I holder ikke regnskab

Hvad enten I har sex hver eneste dag eller kun et par gange om måneden, så er det ikke en god idé at holde styr på jeres sexliv. For hvis du/I regner jer frem til, at I har for lidt sex og ønsker mere, så lægges der pludseligt et unødigt pres på jer begge. Det er okay at ønske mere sex, men lad det komme af lyst og ikke fordi, I skal op på et bestemt antal gange eller dage.

5. I har ikke ’medlidenhedssex’

I alle forhold er der én ting, der er sikkert: Det er ikke altid, I har lyst til sex på samme tidspunkt. Derfor vil der til tider være én af jer, der lægger mere op til sex i forhold til den anden. Og det er næppe ukendt for mange par, at én af jer til tider giver sig og går med til en omgang ’medlidenhedssex’. Men lad være med det. Det gør forholdet uligevægtigt. Sex skal være gengældt, så lad være med at plage og lad være med at give efter.

6. I er lykkelige sammen 

Det er muligt, at jeres sexliv ikke findes frækkere og mere fantastisk, men allervigtigst - ikke bare for jeres sexliv, men også for jeres forhold – er det, at I er lykkelige sammen. Man kan ikke få et godt sexliv uden et godt forhold, og derfor er allerførste skridt på vejen mod det perfekte sexliv, at I som par er lykkelige.

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip