7 overraskende fordele ved at være kærester med en lav fyr

Nogle kvinder vil helst ikke date en mand, der er lavere end dem selv, men der er mange fordele ved små fyre.

En ting er fantasi, og noget andet er virkelighed. 

Når veninderne er samlet på caféen, så kan der godt blive kastet lange blikke efter den charmerende tjener, der både har et frækt glimt i øjet, brede kindben og ikke mindst en lækker højde. 

Men der er ufattelig mange gode grunde til at sukke lige så højt og længe over en flot lille mand, som du møder på din vej. Lave fyre kan nemlig noget helt specielt. 

Hvis du kigger på din udkårne hjemmehobbit og undrer dig over, hvad det dog var, du faldt for i sin tid, så følger her syv geniale grunde til, at lave fyre er noget helt særligt: 

1. De er mere trofaste
Høje mænd er lækre, og det ved de også godt. Derfor kan de sjældent nøjes med kun én partner. I hvert fald hvis man skal tro Ashley Madison, der er en international online datingportal for utro. Ifølge en undersøgelse blandt deres brugere er der dobbelt så stor risiko for, at mænd der er højere end 178 centimeter er utro.

Læs også

Disse 5 stjernetegn har en helt ustyrlig sexlyst

2. De er mere sociale til fester
Høje mænd mener, at de simpelthen er bedre end lavere mænd, alene af den grund at de er højere. Det fænomen har et navn inden for psykologien; det kaldes ‘høj mand-syndrom’. 

Derfor engagerer de høje mænd sig ikke i nær så høj grad i dit liv, og de er dårligere samtalepartnere. Omvendt er lave fyre nødt til at kæmpe mere for opmærksomheden fra det modsatte køn, og da højden ligesom ikke hjælper dem, så må de charmere sig ind på kvinderne med humor og charme, som er skønne kvaliteter hos en partner.

3. Han rykker ikke rundt på bilsædet
Det er de små ting i livet, der kan gøre én rigtig træt.

Hvis du har fået det forkerte ben ud af sengen, ungerne skriger, morgenkaffen nåede at blive iskold, og du spildte på skjorten, så er det dråben, der får glasset til at flyde over, hvis du også skal til at indstille bilsædet.

Først frem, så op, så indstille bakspejlet og endelig indstille sidespejlene, hvis manden en særlig stor forsigtigper i trafikken. Det samme gør sig gældende, hvis I er kommet for sent ud af døren, og ‘giraffen’ først skal installere sig selv bag rattet i jeres Kia Picanto.

Det er næsten ikke til at holde ud at overvære, og det behøver du heller ikke med en lav kæreste. 

4. De er mere huslige og tjener mere end dig
Det kan godt være, at vi strammer garnet nu, men faktisk har to sociologer gennemgået data fra over 3.000 familier og holdt mandens højde op mod en række faktorer. Her viste det sig, at lave mænd er bedre til at bidrage med det huslige arbejde og tjener flere penge end deres partner til husstanden end høje mænd gør.

Dog fandt forskerne også ud af, at højere mænd i gennemsnit tjener mere end lave fyre. Men hallo, husarbejde! Win!

5. De går ikke op i status hos deres partner
Samme undersøgelse viser også, at lave mænd ikke går op i deres partners status.

Om konen er bestyrelsesformand eller bestyrer på McDonald's er i højere grad ligegyldigt for lave mænd, der har en tendens til at vælge kvinder, der har en kortere uddannelse, og som samtidig er yngre end dem selv. 

6. De fylder mindre
Du vil takke guderne for din lave kæreste, når I sidder sammen på bagsædet af en bil ned gennem Europa eller på en 10 timers flyvetur til USA. Høje mænd må igennem et motorisk krampehelvede for at sidde nogenlunde komfortabelt i flysædet, og det går tit ud over sidemanden - ja, dig.

Det samme gør sig gældende, når I bevæger jer ud i bylivet. Foruden de mange blikke, der falder på din meget høje mand, inklusive de hede blik fra andre dagdrømmende kvinder, så behøver du aldrig mere at opleve den pinlige fornemmelse af, at folk i biografen stønner højlydt eller klager, når din tårnhøje kæreste spærrer for udsynet til lærredet.

Læs også

Døjer du med slidt, mat eller tyndt hår? Så mangler du måske disse vitaminer

7. De giver de bedste kys og kram
Har du krammet en mand på over to meter? Det er en mærkelig fornemmelse, der får dig til at føle dig som en meget lille pige, der som i børnehaven skulle trøstes af en overdimensioneret voksen.

Romantikken bliver heller ikke det samme, når i står under månelyset i et italiensk gadekær på ferien, og at han som en hangiraf skal strække og bøje sig på kryds og tværs for at give dig et kys. 

Din lave kæreste passer bare LIGE til dig, og det gælder selvfølgelig også i sengen, hvis I skal prøve den klassiske 69’ereller måske den helt særlige 68’er stilling, som du aldrig har hørt om?

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip