7 ting du ALDRIG må gøre inden sex

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Der er visse ting, som du bør holde dig fra, før du skal have sex.

Tørre slimhinder, luft i maven eller svampebakterier i underlivet. Det kan gå grueligt galt, hvis du ikke tænker dig lidt om, før du skal have sex.

Dagens.dk har samlet en række ting, som du skal holde dig fra, inden du havner i dobbeltsengen.

1. Spise krydret mad.
Måske tænker du ikke så meget over det. Men den mad, du spiser, kan påvirke din vaginas duft og smag. Meget stærk mad kan give dig luft i maven, gøre dig oppustet og få dig til at prutte

Læs også

9 ting du aldrig må stikke din tissemand ind i

2. Drikke store mængder alkohol.
Det kan godt være, at et par genstande får dig i en lummer stemning. Men hold lidt igen med de våde varer, hvis aftenen skal ende i dobbeltsengen. For meget alkohol kan nemlig sløve dine sanser.

3. Barbere dit underliv.
Hvis du trænger til trimme dit underliv lidt før akten, så bør du overveje at gøre det dagen inden. Når du barberer dine ædlere dele, bliver huden i det område mere følsom. Det kan irritere dine hårsække, give dig udslæt og små rifter. Derfor bør du give huden en pause.

4. Tage en antihistamin.
Lægemidlet mod blandt andet allergi udtørrer dine slimhinder. Men ikke nok med det. Du risikerer nemlig også, at de udtørrer din vagina. Det er selvfølgelig ikke så smart, når du skal til at have sex.

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

5. Tisse.
Når en kvinde tisser efter sex, så er det naturlig måde for kroppen at få skyllet eventuelle bakterier ud efter samlejet. Bliver bakterierne ikke skyllet ud, risikerer hun at få urinvejsinfektion. Hvis kvinden tisser før sex, kan hun måske ikke efterfølgende, og så bliver urinrøret ikke renset. 

6. Lege med søde sager.
Det kan være sjovt at lege med flødeskum, chokoladesauce eller andre søde sager i dobbeltsengen. Men det kan også ende med at blive en klam affære, hvis du bliver fedtet godt og grundigt ind i det. Svampebakterier elsker nemlig sukker.

7. Købe de forkerte kondomer.
Det kan godt betale sig at være realistisk, når du køber kondomer, så du får fingrene i den rigtige størrelse. Hvis kondomerne er for store, risikerer du nemlig, at de glider af under samlejet.

7 afslørende tegn på at du har for meget analsex

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip