8 egenskaber hos stærke kvinder, som mænd ikke kan håndtere

Disse kvaliteter hos stærke kvinder kan mænd ikke stille noget op ved, men bør i stedet værdsætte hver eneste dag.

For mange mænd er det vigtigt, at de på papiret er ‘manden i huset’. Hvad enten der står et større tal på lønsedlen, kører i en større bil end konen eller blot har en finere stilling på visitkortet. 

Det lyder åndssvagt, og de mænd, der i virkeligheden har det på den måde, ville aldrig indrømme det - og slet ikke overfor deres koner eller kærester

For der findes særligt 8 egenskaber hos stærke kvinder som mænd ganske enkelt ikke kan håndtere, og det bunder langt dybere end man lige skulle tro. 

1. Hun kæmper for sig selv
Hun har ikke brug for mandens Dankort, hans holdning eller anerkendelse, men kan klare sig selv. Selv når kollegaerne kigger skævt til hende eller bagtaler hende ved kopimaskinen, når de tror hun ikke hører dem.

En selvstændig kvinde regner med sin udkårne for at være en partner gennem livet og ikke den eneste ansvarlige eller den eneste, der kan klare mosten, når jobbet eller livet i privaten ikke går efter bogen. Det kan mange mænd slet ikke tåle, da der føler sig ubetydelige i selskab med en så stærk kvinde.

Læs også

Ung kvinde græd i prøverummene: Nu viser hun sig i badedragt for første gang

2. Hun ved, hvad hun vil have
Det er ikke den første kjole, der hænger i forretningen, som hun bare hiver ned fra hylden. Hun ved bare godt, at der findes en model, som hun hellere vil have, og det er den model hun går efter. Nogle mænd kan godt genkende den stædige tilgang, hvor bilen skal have det rigtige udstyr eller farve, inden at købet kan skrives under. Andre tager det første og bedste og er ligeglade, men den går ikke med en kvinde, der ved hvad hun vil have ud af livet.

3. Hun værdsætter altid ærlighed fremfor alt andet
Hun kender det rigtige svar, når hun hører det. Den klassiske løgndetektortest, ‘om røven ser stor ud i de her bukser’, betyder ikke noget, hvis hun kan mærke, om mandens svar er ærligt. Hun kan nemlig håndtere alle mulige følelser og ikke kun de positive, sleske eller underkastende.

Nogle gange så kan man kun bygge huset på en ærlig og ligefrem facon, og hvis man ikke stoler på hinanden, så er begynder det først at gå skævt. Så længe at ærligheden leveres konstruktivt og kærligt, så er der plads til alle følelser, og det kunne nogle mænd lærer meget af.

Foto: Shutterstock

4. Hun tør blotte sig foran andre
Hvis man hviler sig i sin krop og sit liv, så tør man også stå frem. Hvad enten det er at holde en tale til sin ægtemands 50 års fødselsdag, selvom man hader det eller kramme sin demente svigermor på plejehjemmet, så tør hun godt vise, hvad hun mener og føler. Det samme gælder iøvrigt når nogen springer køen over i supermarkedet, hvilket man ikke slipper godt fra.
 
5. Hun ved, hvad hun er værd
Hun er ikke sammen med dig, fordi hun aldrig har kendt sin far eller skal beskyttes som en lille prinsesse. Hun finder sig heller ikke i, at du omtaler hende som kranen derhjemme, den sure kælling eller andet fornedrende. Og medmindre at du vil finde udstyret til din hjemmebiograf i et fyldt badekar, så bør du huske at værdsætte hende, for hun ved godt, hvad hun er værd.

6. Hun kan godt være krævende at bo sammen med til tider
Faktisk så er hun ikke særlig nem, og det ved hun udemærket godt. Hun vil både være en god mor, være den dygtigste på sit arbejde, og hvis du ikke kan lytte og anerkende hendes bekymringer, så kan du lynhurtigt sige godnat nede fra sofaen de næste 14 dage.

7. Hun respekterer sin partner fuldt ud
Det er ikke altid, at ægtemanden gør det rette. Det kan være, at striden om naboens hegn har vokset sig uoverskuelig, fordi at husbonden er stædig. Eller måske har han kvajet sig, da han skulle være stand-in til forældremødet, hvor han fik trådt op mod et dusin mødre over tæerne.

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

Men hvis han gengælder hendes kær- og ærlighed, så er der ikke det, som hun ikke ville gøre for at glatte ud og være på samme hold. Hun ser nemlig ikke problemerne som hans eller hendes, men som deres fælles problemer, og den styrke bør mænd huske at glæde sig over, når de (før eller siden) kvajer sig.

8. Hun gransker sin partner hele tiden
En stærk kvinde kan mærke, når noget ikke fungerer. Som en sjette sans kan hun fornemme, når mandens humør svigter, når han er skuffet, ked af det eller måske endda hemmelighedsfuld. Hun har brug at hun ved, hvor du er og hvis du er ligeså passioneret som hende, så kan hun glæde sig over, at du også viser dine følelser. Men hvis hun ikke får et aktivt modspil og manden i stedet sidder og surmuler, så er hun skredet ud af døren i en vis fart. 

84-årig kvinde mistede sin forlovelsesring for 12 år siden: Nu har hun gjort umuligt fund

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip