9 akavede ting der sker under sex med en ny partner

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Det er ikke altid helt uproblematisk at have sex med en ny partner. Her er en række punkter, hvor det nemt kan blive akavet.

I har set hinanden flere gange, kemien fungerer rigtig godt, og nu er I endt hjemme i privaten. Det er lagt op til sex, men du aner ikke, hvad du skal forvente af dit nye bekendtskab.

Dagens.dk har samlet en række ting, der nemt kan blive lidt pinlige, når I ikke har haft sex før.

1. Han kysser virkelig dårligt.
Få ting i verden er så usexet som et rigtig dårligt kys. Hvis hans tunge stikker helt af, eller hvis han kun er klar på et tørt tantekys, så kan det hurtigt blive en lille smule akavet.

2. Når du gerne vil i gang, men han bliver ved med at snakke.
Det er hyggeligt nok at høre om hans rygsækrejse eller hans afdøde hund, men hvis han bare bliver ved og ved med at snakke, kan det være svært at komme videre. Du kan jo prøve at lægge op til et kys, hvis du gerne vil videre i konteksten.

Læs også

Lider du af rejsningproblemer? Sådan får du erektion op til 4 timer

3. Når du må afvise ham, fordi du har menstruation.
I svinger rigtig godt sammen, har kysset lidt og har begge to lyst til hinanden. Men pludselig kommer du i tanke om, at det er den tid på måneden. Så det kan godt være, at I må gemme det til en anden god gang.

4. Præventionssnakken.
De fleste er nok afklaret med, at der skal kondom på, når de har sex med en ny partner. Men prævention er bare ikke det mest ophidsende at diskutere, når I er godt i gang med et frækt forspil.

5. Når du ikke har haft sex i virkelig lang tid.
Hvordan er det nu lige.. Hvis det er ved at være flere somre siden, at du sidst har haft sex, kan det godt føles en lille smule angstprovokerende. Prøv at slappe af og nyde det, i stedet for at være nervøs.

6. Når du ikke ved, hvad han kan lide.
Nogen er helt vilde med doggystyle, mens andre er mere til missionær. Der er stor forskel på, hvad det er, der tænder os seksuelt. Nogle gange må man prøve sig lidt frem, når man har sex med en, som man ikke kender særlig godt.

7. Du tænker hele tiden på din ekskæreste.
Det kan altså være lidt svært at lade være med at sammenligne sin sexpartner med dem, du tidligere har knaldet med. Men det er bare lidt distraherende, hvis din eks hele tiden popper op i hovedet, mens du har sex med en anden.

8. Når du slet ikke føler den.
Hvis man aldrig har haft sex med hinanden før, kan det være svært at vide, om man passer sammen på det plan. De fleste har nok prøvet at have elendig sex med nogen, som de ellers svingede virkelig godt med. Men det kan nemt blive en akavet affære, hvis det slet ikke fungerer for jer.

9. Når den ene vil sove, men den anden vil putte.
Det her er en ægte klassiker. I har lige haft sex, og mens den ene gerne vil ligge i ske og snakke hele natten, er den anden virkelig træt og vil gerne sove. Men det kan være lidt svært at forstå, når man ikke kender hinanden særlig godt.

10 ting der gør din kæreste liderlig, når han mindst venter det

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip