Burde onanipauser være tilladt på jobbet?

Foto: arkivfoto

Englænderne debatterer ivrigt, om det skal være tilladt at onanere i arbejdstiden. Det har tilsyneladende flere fordele, end man umiddelbart skulle tro.

En smøg. En tår kaffe. Måske et toiletbesøg og en lille sludder med kollegaerne.

Der kan være mange små pauser i løbet af en arbejdsdag, hvor man strengt taget ikke får arbejdet særlig meget. 

I England diskuteres det lige nu, hvorvidt der skal gøres plads til en helt anden slags pause - nemlig om man i løbet af arbejdsdagen skal have grønt lys til at hive sig selv i bananen eller trille ærten. 

Læs også

Måden du onanerer på afslører forbavsende meget om din personlighed

I forvejen er der allerede mange af dine kollegaer, der har gjort det i Danmark.

Ifølge en undersøgelse foretaget af YouGov for Søndagsavisen har knap en femtedel af alle mænd snuppet et riv i banditten i arbejdstiden, mens det otte procent, eller knap hver 10. kvinde, har masturberet på jobbet. 

Læs også

Jesper onanerer på heste: 'Jeg overskrider ikke dyrets grænser'

Afhjælper stress
Hvis det lyder åndssvagt at spille den af på jobbet, så må du tro om igen. Faktisk har det en række fordele for kroppen at komme af med en ladning, skriver Metro

- Det ville være meget effektivt og en god måde at løse op for stress og jag på jobbet, siger adjunkt i psykologi ved Nottingham University, Mark Sergeant. 

Han mener desuden, at man kan bruge onani som en belønning for at klare dagens opgaver, og at den efterfølgende kemiske reaktion som dopamin og serotonin gør medarbejderne mere fokuseret.

Læs også

6 grunde til at kvinder, der onanerer, er mere lykkelige og sunde

Det er ikke sikkert, at din chef vil synes om ideen, men heldigvis er frokostpausen jo din egen tid, hvor du kan gøre, hvad du vil.

Dagens Gossip