Derfor elsker mænd at få håndjobs - selvom de kan gøre det bedre selv

Mænd er langt gladere for at få et håndjob af kæresten end af sig selv - selvom kæresten ikke er helt lige så dygtig til det.

Din kæreste, mand, morfar og alle de mænd, du kender, har med garanti gjort det. 

I løbet af et langt liv er det de færreste mænd, der har sovet med hænderne over dynen i alle årene, og derfor ved de fleste mandfolk om nogen, hvordan ‘svinet’ føles mellem hænderne og skal behandles kærligt. 

Men når det så er sagt, så vil mange mænd hellere have et handjob af en partner, der er en sjælden, men overset perle, når det kommer til de seksuelle tricks i bogen. 

‘Men du kan jo gøre det bedre selv' siger konen eller kæresten måske, når det kommer til kunsten at give en god håndspiller, men så overser hun altså tre helt unikke fordele ved et godt håndjob, skriver Metro

Hemmeligheden ligger i den seksuelle oplevelse af håndjobbet.

Når manden hygger med banditten i klør fem, så er det nærmest som at presse en stressbold. Udløsningen handler mere om et ‘quick fix’, der får manden til at slappe af, end det handler om sex. 

Læs også

Disse 5 stjernetegn har en helt ustyrlig sexlyst

Af den grund er det slet ikke den samme fornemmelse at modtage fem stryg på pølsen af sin udkårne som én selv.

Når kæresten tager Lange Jan mellem fingerne, så er det en gave, en særlig oplevelse, hvor manden bliver forkælet. Det noget syndigt og frækt, der ovenikøbet kan gøres hvor som helst. På en bænk i parken, i biografmørket under en dårlig film eller under bordet til onklens fødselsdag.

Foto: Shutterstock

Det kan også blot være i soveværelset, men fantasierne løber løbsk, når den enøjede først bliver luftet og masseret af en blød, forsigtig hånd, så det sprøjter. 

Samtidig er der helt grundlæggende en fysisk forskel.

Kærestens fingre er måske mere slanke, elegante eller bløde. Hun er måske lidt en sød pige, der ikke tør gribe babyrøret alt for hårdt, mens nogle kærester har prøvet lidt af hvert og griber dyret, som en håndværker griber skruemaskinen - med et fast og målrettet greb. Alle håndjob er forskellige, og det øger spændingen.

Uanset hvordan man bærer sig ad, så er der en stor forskel. Hun har kontrollen over det mest dyrebare, manden har, og ligesom Frodo fra Ringenes Herre bestemmer hun alene, om det hele ender med at eksplodere som en vulkan, eller om det skal fortsætte længe.

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

For det er netop dét, som handjobbet er - og gør godt. Det er uskyldigt, frækt og pirrende på én og samme tid. Også selvom - og måske netop fordi -teknikken ikke indøvet gennem et helt livs træning. Der er mindre kedeligt og rutinepræget. 

Tænk i øvrigt hvis rollerne var byttet rundt. Vil en kvinde ikke hellere have at kæresten eller manden til at pirre hende seksuelt og rørte missen, selvom hun har en en stor dildo, der blinker, dytter, ryster og masserer? 

Og endeligt: Hvis du er en meget, meget heldig mand, så kan du jo at du få et blowjob og få lov til at komme hende i munden, og så tænker du med garanti én af disse tanker.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip