Onanipauser på jobbet kan modvirke stress

Foto: Shutterstock

Er du anspændt på jobbet? Stresset? Frustreret? Rastløs? Træt? Uinspireret? Listen er lang, men der findes én ting, der kan hjælpe dig til at genfinde dit fokus på jobbet.

En onanipause på jobbet kan nemlig få dig til at føle dig gladere, mindre stresset og mere fokuseret.

Det skal selvfølgelig gøres med måde – det går ikke, at du skræmmer dine kollegaer væk med høje lyde. Men hvis du er diskret, og bytter kaffepausen ud engang imellem med en kort tur på badeværelset, kan det gøre underværker for din arbejdsdag.

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver vi dig her tre gode grunde til at få en sjovere arbejdsdag. 

3 gode grunde til at onanere på jobbet

1. Onani kan hjælpe dig til at fokusere bedre

Ifølge psykologer kan onani være godt for din produktivitet på arbejdet.

Først og fremmest kan en onanipause være en form for selvmotiverende præmie, som du kan se frem til på jobbet – og give til dig selv, når du har klaret den opgave, du har sat dig for.

Hvis du keder dig på jobbet, kan en pause i form af onani også være en god idé. Det vil nemlig give dig den udløsning, der skal til, for at du kan vende tilbage mere fokuseret. 

2. Orgasmer kan virke stressreducerende

Inden du beslutter dig for at starte med at onanere på jobbet, kan det være værd at overveje, hvor let du har ved at få orgasmer.

Du kan nemlig ende med at være mere frustreret, end da du mødte ind på job, hvis du ikke får en orgasme.

Men når det er sagt, er orgasmer et fantastisk middel mod stress – som mange døjer med i det daglige arbejde.

Forskning viser, at orgasmer kan være med til øge dit humør, sænke dit blodtryk og frigive anspændthed, der alt sammen forårsager stress.

Desuden frigiver din krop glædeshormoner og endorfiner ved orgasme, som sænker dit niveau af kortisol, også kendt som stresshormonet. 

3. Onani kan hjælpe dig til at sove bedre og styrke dit immunforsvar

Det værste ved at være stresset på jobbet er, at du typisk tager det med dig hjem.

Det betyder, at du kan have svært ved at sove, og stress kan også svække dit immunforsvar.

Men når du onanerer, producerer din krop hormoner som oxytocin og dopamin, der bagefter får dig til at slappe af, og som kan hjælpe dig til at sove bedre om natten.

Desuden udløser din krop antigener som immunoglobulin, der beskytter mod infektion, når du onanerer og får orgasmer.

Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk, forklarer:

”Det kan være spændende og pirrende at prøve at onanere på jobbet. Men hvis du vil være sikker på, at det bliver en vellykket oplevelse, skal du have en lille glidecreme med i toilettasken eller håndtasken. Især hvis du er kvinde, da det kan tage noget tid at blive våd. En glidecreme vil gøre det mere behageligt og effektivt, så du kan komme i mål – både på badeværelset og bagefter på jobbet,” lyder det altså fra Mathilde Mackowski.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip