Han kommer løg rundt om kødboller, men det han snor omkring til sidst, skal prøves på grillen

Skrevet af Redaktionen

05/07/2015
Mmmmmm. Foto: Traeger Grills

Mest læste i dag

Hvis du også har grillet lidt for mange pølser og spyd denne sommer, så er det måske på tide at prøve noget nyt.

Med denne opskrift er du sikker på at få dine gæster til at beundre din grillevner.

Den kreative ret kommer fra den amerikanske grillblog Team Traeger - og når du ser ingedienserne, er det måske ikke overraskende, at opskriften kommer fra USA.

Her er, hvad du skal bruge:
Hakket oksekød
Løg
Bacon
Persille
Champignoner
Soya
Worcestershire sauce
Brun farin
Brødkrummer

Fremgangsmetode
1. Begynd med at skære toppen og bunden af dine løg. Skær det midt over og skil lagene ad. Gem de største stykker - for det er dem, der skal rundt om kødet.

2. Blandt kødet med hakkede løg, persille, champignoner, brødkrummer og krydderier i en skål.

3. Varm grillen op og begynd at komme løgene rundt om kødet, så de bliver til lækre løgbomber - størrelsen afhænger af, hvor store løgene er.

4. Nu er det tid til at vikle cirka tre stykker bacon rundt om hver løg-/kødbolle. Brug tandstikker til at holde  din bacon fast med, så den ikke glider af, når du griller bomberne.

5. De skal have en del tid på grillen, men præcis hvor længe kommer helt an på, hvilken slags grill, du bruger.

6. Når det er cirka 10 minutter tilbage kan du pensle dem med sovs lavet af brun farin, soya og worcestershire sauce. Lad dem stege videre og se, hvordan de langsomt bliver karamelliseret.

Se de syndige bomber blive til i galleriet herunder. Velbekommen!

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler: