Få den populære Toyota AYGO til under 1.000 kr./mdr.

Toyota AYGO har altid været en bil med mange talenter. Den er billig i drift, overraskende rummelig og har et flot design.

Nu er AYGO blevet endnu stærkere og mere økonomisk: Der er blevet proppet ekstra hestekræfter i motoren, og den kompakte AYGO kører nu endnu længere på literen. Samtidig kan du selv konfigurere din AYGO, så den matcher din personlige stil. Det bedste er dog, at du nu kan få din Toyota AYGO til under 1.000 kr. om måneden med Toyota Finansiering.

Toyota Aygo er økonomisk på flere plan. Den driftssikre og optimerede motor kører langt på literen – helt op til 26,3 km per liter ved varieret kørsel, og med Toyota Finansiering bliver din månedlige ydelse på under 1.000 kr.

På den måde er Toyota AYGO tilgængelig for alle, der ønsker en økonomisk og driftssikker bil, hvor der ikke er sparet på motorkraft, sikkerhed eller rummelighed. 

Mærk selv kvaliteten og motorkraften i Toyota AYGO. Book en prøvetur hos en af ViaBilers servicemindede forhandlere.

Hvordan skal din AYGO se ud?
Toyota har sørget for, at den nye AYGO imponerer fra allerførste tur. Du kan til gengæld helt selv bestemme, hvordan din AYGO skal se ud – både udvendigt og indvendigt. Udvalget af ekstraudstyr til den rummelige bil er også stort. Skal der være tre eller fem døre? Vil du have aircondition, bakkamera eller soltag med?

Dine muligheder er med andre ord mange – se dem alle her. Bestil en prøvetur og få en fornemmelse af den køreglæde, der er indbygget i Toyota AYGO. 

Dagens Gossip