Fjern rynker uden kirurgi: Nye kollagen-piller udjævner huden naturligt

Rynker rammer os alle på et tidspunkt og det er en af de mest populære problemer at få behandlet.

Rynkebehandlinger med kirurgi kan give en række af bivirkninger, såsom hævelse, infektion, smerte og irritation og samtidig giver dette typisk et resultat, der er værre end udgangspunktet.

For at fremme sundhed og minimere mængden af personer med bivirkninger fra kirurgiske indgreb, har den britiske producent, On Group Ltd, netop lanceret et kosttilskud, der ved brug af hydrolyseret kollagen naturligt stimulerer kroppens produktion af kollagen, hvilket direkte forstærker elasticiteten i huden. Ved at give huden tilstrækkelige mængder af kollagen, vil det på naturlig og sikker vis hjælpe til at reducere synligheden af rynker og fine linjer i huden og i ansigtet.

Proto-col Kollagen giver dig en effektiv foryngende effekt, så du kan genvinde noget af den selvtillid du havde omkring dit udseende som yngre. Kosttilskuddet er baseret på hydrolyseret kollagen, der naturligt stimulerer kroppens kollagenproduktion. De resterende aktive ingredienser er alle kraftfulde antioxidanter, der til sammen kan bidrage til at udjævne din hud og få den til at fremstå frisk og ung. Køb Proto-col Kollagen her.

Sikkert og naturligt

I kampen for at fremme hudens sundhed og nedbringe de mange tilfælde af bivirkninger fra kirurgiske ansigtsløft og rynkebehandlinger, har On Group Ltd i samarbejde med britiske forskere, udviklet et 100% naturligt kosttilskud, der effektivt kan fremme kollagenproduktionen og give resultater inden for få måneder.

Formålet er, at nedbringe antallet af personer, der ellers ville have udsat sig for risikofyldte kirurgiske rynkebehandlinger. Med Proto-col Kollagen kan du bekæmpe rynker på naturlig og sikker vis.

Officiel forhandler i Danmark

I samarbejde med shytobuy.dk er Proto-col Kollagen netop blevet lanceret i Danmark, så de danske forbrugere nu også har mulighed for at opnå en jævn hud på en sikker måde.

En pakke indeholder 90 kapsler, der rækker til 1 måneds brug. Du skal blot tage 3 kapsler om dagen før sengetid, da dette skaber de bedste forudsætninger og heling under restitution. Behandlingen fortsættes så længe et tilstrækkeligt kollagen niveau findes nødvendigt.

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige kosttilskud med speciale i hud og pinlige lidelser. Med deres store udvalg af naturlige produkter, har de hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003.

Køb Proto-col Kollagen her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip