Denne uventede hilsen har gjort størst indtryk på Jonas Vingegaard

Skrevet af Henrik R

26/07/2023
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Der har været hilsner fra kendte danskere og sågar Hollywood-stjerner, men det er en anden person, der har gjort det største indtryk på Jonas Vingegaard.

Dagens topnyheder

Den danske cykelrytter Jonas Vingegaard har modtaget mange hilsner efter sin historiske sejr i Tour de France. Men én hilsen har gjort et særligt indtryk på ham, og det er ikke hilsenen fra Hollywood-stjernen Ben Stiller, selvom man ellers godt kunne tro det.

Vingegaard har haft en travl tid siden sin triumf i verdens mest prestigefyldte cykelløb. I dag er han netop blevet hyldet på Rådhuspladsen og senere på Plænen i Tivoli. Dagen efter går turen til Glyngøre, hvor en hel dag er dedikeret til at hylde den danske cykelhelt.

Første stop, Glyngøre Plejecenter, en beslutning der har høstet stor ros.

Ben Stiller, den kendte amerikanske skuespiller, har offentligt rost Vingegaard for hans beslutning om at besøge plejecenteret. Stiller skrev på sociale medier, at han aldrig før har set en sportsstjerne prioritere et besøg hos de ældre efter en stor sejr. Men trods Stillers ros, er det en anden hilsen, der har gjort det største indtryk på Vingegaard.

I et interview med TV 2 Sport afslører Vingegaard, at det var et telefonopkald fra kronprins Frederik, der gjorde mest indtryk på ham.

"Jeg synes helt klart, at kronprinsens hilsen overraskede. Det var en god overraskelse, og det gjorde et stort indtryk på mig," udtaler han.

Kronprins Frederik var i Paris sidste år, da Vingegaard vandt Tour de France for første gang, men i år blev det til et telefonopkald.

Det er tydeligt, at Vingegaard værdsætter den royale hilsen, og det er en påmindelse om, hvor stor en bedrift det er at vinde Tour de France - en bedrift, der anerkendes af både Hollywood-stjerner og kongelige.