Eller scorer og fortsætter i NHL-slutspillet

23/04/2014

Lars Eller fortsætter sin imponerende stime for Montreal i NHL's slutspil.

Natten til onsdag scorede danskeren til 2-0 godt og vel et kvarter inde i første periode i sejren på 4-3 over Tampa Bay. Dermed har Montreal vundet fire kampe i træk og avancerer til næste runde.

Holdkammeraten Brian Gionta fik fat i pucken i midtzonen. Han afleverede den til Lars Eller, som på venstrekanten trak lidt tættere på mål og så fyrede pucken af sted.

Til tilskuernes øredøvende jubel i et fyldt Bell Center i Montreal scorede Lars Eller sit andet mål og i alt femte point i slutspillet. Dermed er han topscorer for Montreal og en af ligaens mest succesrige spillere hidtil i slutspillet.

Montreal var ellers ved at sætte kampen over styr. Efter en føring på 3-1 før tredje periode fík Tampa Bay udlignet til 3-3.

En sen udvisning blev imidlertid dyr for gæsterne. Max Pacioretty scorede sejrsmålet for Montreal 43 sekunder før tid.

Slutspillet har indtil videre markeret fortsættelsen af en god stime for Montreal.

Holdet vandt 11 af sine sidste 15 kampe i grundspillet og har i kampene mod Tampa Bay blandt andet nydt godt af, at holdet fra Florida har spillet uden superstjernen Steven Stamkos, som har brækket benet.

Montreal skal i næste runde møde vinderen af serien mellem Boston og Detroit. Her fører Boston 2-1.

Med Montreals avancement synes det også usandsynligt, at Lars Eller kan nå at deltage for Danmark ved VM i ishockey i Hviderusland, som begynder den 10. maj.