Få styr på dit golfudstyr i vinterhalvåret

Skrevet af PA

09/02/2017

Dagens topnyheder

Hvis du overvejer at spille golf om vinteren, så er det enormt vigtigt, at du anskaffer dig det rette golfudstyr, da den kolde temperatur stiller andre krav til udstyret end, hvis du spiller på en lun solskinsdag. Valget af golfbolde har bl.a. indflydelse på dit golfspil.

Når man spiller golf i de kolde vintermåneder, er der nemlig to primære faktorer på spil:

Temperaturen af golfbolden og tykkelsen af luften.

Som temperaturen falder, bliver golfbolden faktisk mindre, og luften bliver tættere. Således er en koldere temperatur lig med mere luftmodstand, og dermed vil du typisk opleve kortere slag.

Hvad er der at gøre ved det?

Du kan f.eks. overveje at skifte til golfbolde med lavere kompression, da en blødere bold lettere komprimerer i kulden.

En god idé kan også være, at sørge for gå inden døre med dit golfudstyr mellem runderne på banen, og på den måde holde dine golfbolde og greb varme, som begge i væsentlig grad påvirker dit golfspil.

Derudover kan det være en god idé, hvis du ikke lader dine golfkøller ligge i bagagerummet af hensyn til metallets sammentrækning i vinterkulden, og dermed svinget.

Udover at anskaffe dig de rette golfudstyr, så er det ligeledes vigtigt, at du investerer i noget lunt golftøj, således at du kan holde varmen på banen og du med fulde kan koncentrere dig om dit golfspil. Et anbefalelsesværdigt sted at handle golftøj og ikke mindst golfudstyr på nettet, er hos golfexperten.dk.