Her ryger bolden i mål: Se Rasmus Højlunds første Premier League-mål for Manchester United

Skrevet af Henrik R

26/12/2023
Det lykkedes langt om længe for danske Rasmus Højlund at finde vej til netmaskerne i Premier League.

Det så længe ud til at blive en skuffende 'Boxing Day' for Rasmus Højlund, Christian Eriksen og resten af Manchester United-truppen, da de tidligt i kampen var bagud 0-1 mod Aston Villa, og situationen forværredes yderligere 5 minutter senere med en score på 0-2.

Holdets præstation i første halvleg var under forventning, men et forvandlet United-hold trådte ind på banen i anden halvleg. Efter kun tre minutter havde de bolden i nettet, men til deres skuffelse blev målet af Garnacho annulleret.

Men de lod sig ikke slå ud, og Garnacho bragte dem tilbage i kampen med mål i det 59. og igen i det 71. minut.

Det største øjeblik på Old Trafford indtraf dog i det 82. minut, da Rasmus Højlund med et brag sendte bolden i kassen til sin første scoring i Premier League.