Ishockeylandsholdet ordner VM-værter i tredje periode

24/04/2014

Selv om NHL-spillerne endnu ikke er stødt til, begynder det danske VM-landshold i ishockey så småt at tage form nu, hvor ligaerne i Europa har afsluttet sæsonen.

Holdet viste i hvert fald gode takter i torsdagens testkamp mod Hviderusland, der blev vundet 5-4.

Danskerne kom bagud 2-4 kort inde i tredje periode, men tre scoringer indenfor tre et halvt minut vendte fuldstændigt kampen på hovedet og sikrede en sjælden dansk sejr over hviderusserne.

Frederik Storm lavede to af de danske mål, mens Julian Jakobsen, Jesper B. Jensen og Emil Kristensen hver stod for en scoring. Jesper Jensen assisterede på tre af de danske mål.

Sejren var en kærkommen oprejsning oven på to klare nederlag til Sverige i de hidtidige testkampe.

Hviderusland, der lægger is til VM-turneringen Minsk i maj, får mulighed for revanche lørdag, hvor de to hold mødes igen i Rødovre Skøjte Arena.