Lars Eller hjælper sin klub mod NHL-avancement

21/04/2014

Den danske ishockeyspiller Lars Eller er godt på vej til et yderligere avancement med sin klub Montreal Canadiens i NHL-slutspillet.

Søndag sejrede holdet på hjemmebane mod Tamba Bay Lightning med 3-2. Dermed fører holdet 3-0 i playoff-serien.

Lars Eller har i den grad bidraget til sejrene. Søndag blev han igen noteret for en assist. Det skete, da Montreals Brendan Gallagher bragte holdet foran 2-1 kort inden udløbet på anden periode.

Fem minutter inde i tredje periode øgede holdet til 3-1, inden udeholdet reducerede. Mere blev det dog ikke til.

Den tidligere Rødovre-spiller er nu blevet noteret for en assist i hver af de tre playoff-sejre. Desuden scorede han i den første kamp.

Da der spilles bedst ud af syv kampe, mangler Montreal Canadiens bare en enkelt sejr for at sikre sig videre adgang i slutspillet, hvor klubben vil være blandt de sidste otte.

Den fjerde kamp spilles på tirsdag, og igen har Montreal fordel af hjemmebane.