Nikolaj Jacobsen med landsholds opdatering: Giver ingen mening at beholde ham

Skrevet af Nicolai Haugsted

1 uge siden

|

10/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Landsholdstræneren reagerer på afbud.

Dagens topnyheder

Det danske håndboldlandshold står over for en vigtig test i den kommende weekend med kampe mod både Norge og Kroatien.

Men holdet må undvære Mads Hoxer fra Aalborg, der er sendt hjem med en overbelastet skulder, en situation der giver plads til GOG’s Emil Madsen.

"Det er ærgerligt, vi har skullet sende Mads hjem, men lige nu er der ikke meget saft og kraft i hans skulder, og derfor gav det ingen mening at beholde ham, når han ikke har kunnet deltage ordentligt i træningerne," udtaler landstræner Nikolaj Jacobsen til DanskHåndbold.dk.

Skaderne har tvunget Jacobsen til at tilpasse truppen, hvilket dog også viser holdets dybde.

"Det gode ved det her hold er, at mister vi en spiller, så kommer der en anden ind med masser af kvalitet, og det har Emil Madsen jo også vist længe," fortsætter Jacobsen.

Madsens indkaldelse er en gylden mulighed for den unge spiller at bevise sig selv på internationalt niveau, og det er en chance han har arbejdet hårdt for. Hans præstationer i den hjemlige liga har ikke gået ubemærket hen, og nu ser han frem til at omsætte sit klubniveau til succes i landsholdstrøjen.

Endnu en spiller må udgå

Ud over Hoxer’s udfordringer står landsholdet også uden deres anfører Niklas Landin, der for nylig måtte trække sig fra truppen grundet en blødning i nethinden på højre øje.

Ændringen i truppen bringer Flensburg-keeperen Kevin Møller ind i billedet, som blev indkaldt som erstatning for Landin.

Ændringerne sker på et kritisk tidspunkt for Landin og Hoxer, der snart skal igennem DM-semifinaler og Champions League Final 4-stævnet i Køln.

For fans og følgere af dansk håndbold vil de kommende kampe være en god indikator for holdets form og sammenhold, når de står over for stærke internationale modstandere uden nogle af deres nøglespillere.