Skælskør-Slagelse vinder hold-DM i badminton

Skrevet af admin

16/04/2014

Mest læste i dag

Team Skælskør-Slagelse har for tredje år i træk vundet hold-DM i badminton. Det skete med en samlet sejr på 4-2 over favoritten Skovshoved i finalen.

Stillingen var 3-2 til den senere vinder, men i den afsluttende 2. herresingle var Skovshoveds Christian Lind favorit til at bringe stillingen op på 3-3 med en sejr over Kim Bruun.

Men sidstnævnte formåede at vinde den sidste kamp og bringe sit hold på 4-2. Han vandt med cifrene 17-21, 21-19, 21-17 over Christian Lind.

Team Skælskør-Slagelse fik også en god start på finalen og bragte sig foran 2-0.

Først sejrede Joachim Fischer/Britta Andersen over Julie Houmann/Mads Pieler Kolding i tre sæt, og derefter vandt Mette Poulsen/Mie Schøjtt-Kristensen ligeledes i tre sæt over Anne Skelbæk og Emelie Lennartsson.

Herefter skulle de to bedste danske herresingler op mod hinanden. Jan Ø. Jørgensen slog Hans-Kristian Vittinghus i to sæt og sørgede for, at Skovshoved kom på tavlen. Men samtidig blev det på banen ved siden af 3-1 til Skælskør-Slagelse.

Det lykkedes for Skovshoved at reducere til 2-3, men det nyttede altså intet, da Kim Bruun sejrede i den afgørende kamp.

/ritzau/