4 overraskende øvelser, der gør dit sexliv meget frækkere

Foto: Shutterstock

Der er især fire øvelser, vi alle har gavn af at lave dagligt, påpeger sexolog.

En lille del af din krop har en kæmpe indvirkning på kvaliteten af dit sexliv. Det er den knapt så frækt lydende ”bækkenbund”.

Selvom ordet måske ikke inviterer til hede tanker om udskejelser på lagnet, er der mange fordele ved at rette din opmærksomhed mod området dagligt. 

Det mener sexolog og skribent på Elite Daily, Mariah Freya, som lover, at nogle få, daglige øvelser for bækkenbunden giver længerevarende orgasmer og samleje, mere nydelse samt kraftigere erektioner og orgasmer hos både mænd og kvinder.

Bækkenbunden er en samlet betegnelse for de muskler, der holder sammen på vores underliv. Det vil sige de muskler, der styrer vores afføring og prutter, om vi tisser i bukserne, når vi nyser eller griner,  og ikke mindst vores nydelse og præstation/erektion under sex.

En stærk bækkenbund har for mænd indflydelse på deres evne til at få en kraftig erektion, der holder, mens en stærk bækkenbund hos kvinder har betydning for styrken og længden af deres orgasme, skriver Mariah Freya.

Læs også

Kvinder i denne alder har det bedste sexliv

Ligesom alle andre muskler i vores krop, bør disse muskler derfor trænes. Det gør du på følgende, måske overraskende vis, ifølge mediet:

1) Vægtløft med penis
Mænd, det er tid til tissemandsgymnastik: Denne øvelse kræver, at du har erektion. Det kan selvsagt foregår solo eller ved holdindsats, hvis din partner gider hjælpe dig med din vigtige styrketræning. Løft nu penis op og ned ved hjælp at musklerne ved roden. Er du ekstra stærk, hænger du et håndklæde (ja, du læser rigtigt) på udstyret og fortsætter øvelsen med den ekstra vægt. Er du bomstærk, bruger du et vådt håndklæde.

2) Tisseøvelsen
Denne øvelse kræver en fyldt blære og et privat toilet (med mindre du ikke tænker nærmere over, at de andre eventuelle lyttere fra båsene på et offentligt toilet måske undrer sig og tænker, at du tisser glasskår). Her sidder du så og tisser, hvad end du er mand eller kvinde, og kapper strålen med musklerne mellem to og tre gange, inden du når at blive færdig. Husk at slappe helt af, så du får tisset fuldkommen færdigt, inden du rejser dig.

3) Puden-du-nok-ikke-skal-bruge-til-så-meget-andet-øvelsen
Find en pude, du aldrig vil have andre til at røre ved igen. Lad nu dit mellemkød røre ved puden, for dernæst at trække/stramme det så meget, at det ikke rører puden længere.

4) Anusløft
Stram dit numsehul til og slip det så igen flere gange. På den vis bliver det nemmere at holde prutten tilbage, næste gang du står i en supermarkedskø – og dit sexliv bliver bedre. Win-win.

Bemærk, at det også er muligt at have et spændt underliv, der dermed kan have gavn af at blive strukket forsigtigt igennem ved hjælp af strækøvelser. Oplever du smerter ved sex, problemer med erektion eller følelsen af at skulle tisse uden at kunne det, bør du gå til lægen. Du kan evt. også læse om nogle øvelser, der kan afhjælpe spændingerne i artiklen her

Læs også

3 gode grunde: Mænd der tager opvasken har et bedre sexliv

 

Dagens Gossip