4 vilde ting der sker med kvinder under sex

Der sker ufatteligt meget i kvindekroppen lige før en orgasme. Kropsdele vokser, svulmer og gemmer sig - og få sekunder senere er det hele overstået.

De færreste er måske klar over det, men kvinders kroppe gennemgår nogle drastiske forandringer under sex, som både er frække og besynderlige. Det skriver Women's Health. 

I minutterne og sekunderne lige inden orgasmen ruller ind, forvandler kvindekroppen sig på flere måder. 

1. Brysterne vokser
Det er ikke kun penis, der vokser under sex. Kvinders bryster vokser også, fordi blodet bliver pumpet ekstra hurtigt rundt i kroppen under sex. Det er individuelt, hvor store de bliver, men sikkert er det, at hævelsen falder, når akten er færdig. Beklager.

2. Klitoris forsvinder
Når du er lige ved at nå klimaks, gemmer klitoris sig pludselig. Under sex vokser den sig større og større, men lige før orgasmen bliver den 'slugt' af skeden, så den næsten ikke er til at spotte. Det er helt almindeligt, så du har intet at bekymre dig om. 

3. Skeden svulmer
Mens klitoris leger gemmeleg, er skeden opsvulmet af ophidselse. Blodet pumper rundt i kroppen og udvider både bryster og vagina. Lige før orgasmen skyller ind over kvinden, svulmer den øverste del af skeden op. Forskere mener, at det sker for at øge chancen for at blive gravid eller for at give mere plads til penis.

4. Våd udløsning
Det er ikke kun mænd, der kan sprøjte. Kvinder har en svampet pude af væv i underlivet, der bliver tung af væske, som orgasmen nærmer sig - og nogle kvinder oplever altså, at det sprøjter ud under klimaks. Andre kan lære det, hvis de vil.

 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV