5 klamme ting der sker, når du giver ham et blowjob

En blowjob er yderst intimt, men det er bestemt ikke altid lige lækkert - hvis sandheden skal på bordet. Her er fem ting, der gør oralsex mindre nydelsesfuldt.

Mange - især mænd - vil kalde et godt blowjob for en af de fineste 'tjenester', man kan gøre for sin partner.

Det er intimt. Måske endda mere intimt end traditionel sex, fordi det er så… lige i ansigtet. Næse, mund og ansigt er i direkte kontakt med mandens varme skridt.

Selvom det som regel er en fræk oplevelse for begge parter, er der dog en række ting, som kan gøre det til en udsøgt klam fornøjelse. Det skriver Your Tango, som har samlet en liste over ting, der kan gå helt galt under blowjobs. 

1. Hans kønsdele lugter dårligt
Det kan få selv den modigste kvinde til at lave en uvending, når hun når ned til manddommen for at finde ud af, at den lugter virkelig grimt.

Her kan det hjælpe at flytte seancen til badeværelset, så man kan undgå disse traumatiserende hændelser ved at hygge sig under bruseren.

2. Du får konstant hans kønshår i munden
Du ligner en kat, der har slugt en hårbolle og prøver at få den ud af munden.

Læs også: 5 gode grunde: Derfor skal du give flere blowjobs

De færreste mænd tager - måske meget forståeligt - konsekvenser og barbere dem af. Derfor skal du nok regne med, at det er noget, du må vænne dig til.

3. Du kommer til at kaste op på hans penis
Der er mange fordele ved en god brækrefleks. Den mindsker risikoen for at dø, hvis man får noget galt i halsen.

Til gengæld er det ikke særlig sexet at lave opkastlyde eller endda kaste rigtig op, mens du ligger på knæ med din elskedes rumsterstang i gabet. Ikke særligt cool…

4. Din mund tørrer ud
Og en knastør ørken af en kæft er ikke særlig sexet for nogen af jer. Derfor kan det - hvis der er tid til forberedelse - hjælpe på sagerne at drikke vand inden agten.

Alternativet er selvfølgelig spyt, så det kan du også forsøge dig med.

5. Han tværer sin pik ned i halsen på dig
Hvis begge er enige om, at det er det, der skal ske - så hyg jer! Men de allerfleste kvinder synes ikke, det er specielt underholdende at blive angrebet af en diller i luftvejene på den måde. Det hjælper heller ikke med en insisterende flad hånd mod baghovedet, der presser dit ansigt mod kalorius.

Læs også: 5 ting mænd bør vide om kvindens vagina

God fornøjelse derude!

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip