5 øvelser som gør din tissekone strammere

Bedre orgasmer med fem simple øvelser. Foto: Shutterstock

Det er vigtigt at holde bækkenbunden stærk og vagina stram. Med disse fem nemme øvelser får du som bonus bedre orgasmer.

Der er mange grunde til at dyrke motion.

Om man vil tabe sig, have større muskler eller bare være i god form, så er det en god idé at træne et par gange om ugen. 

Men for kvinder er det ikke kun vigtigt for den generelle sundheds skyld. Der er flere fordele ved at træne underlivet specifikt, så musklerne der nede bliver stærke og skeden stram.

Det er ikke kun for din partners skyld, at det er vigtigt. En veltrænet mis kan faktisk styrke sundheden i underlivet og blandt forebygge inkontinens og give dig bedre orgasmer og mere nydelse under sex.

- Kvindernes vagina går igennem meget. Både fødsel, overgangsalderen og generel aldring sætter sine spor, lyder det fra træningseksperten Keith McNiven, der i Daily Mail foreslår fem øvelser, der holder skeden kampklar:

Læs også

5 ting der sker med din krop, hvis du drikker kaffe hver dag

1. Knibeøvelser
Den klassiske øvelse, hvor man trækker musklerne i underlivet sammen, er rigtig god til stramme musklerne op. Øvelserne kan være nemme at glemme i hverdagen, men ved at placere sig på en yogamåtte, kan man bedre mærke muskulaturen arbejde. 

Foto: Shutterstock

Knib musklerne sammen og hold dem spændte i to-tre sekunder og gentag øvelsen ti gange hver dag. Hvis det hjælper, kan man trække vejret ind og ud samtidig, så man også slapper af i musklerne. Målet med øvelsen er at gøre musklerne i missen fleksible, ikke hårde. 

2. Gå i baldebro 
En glute brigde, som øvelsen hedder på engelsk, er en god øvelse til at sikre fleksibilitet i underlivet, og så kan den laves liggende. Man placerer sig på ryggen og løfter langsomt underlivet op mod loftet, mens man spænder musklerne i balderne.

Foto: Shutterstock

Når man er helt oppe i positionen, former man en bro mellem benene i jorden og skuldrene. Hold balderne spændte hele vejen ned igen og gentag øvelsen. 

Læs også

Kamma købte blå smækbukser til sin datter i Kvickly: 'Det kan simpelthen ikke være sundt'

3. Op med benene
Når du lægger dig på ryggen og holde benene helt udstrakte, så gælder det om at løfte benene så højt op som muligt, uden at du løfter overkroppen. 

Se øvelsen som en mavebøjning for dit underliv og nederste del af maven, men hvor at du holder mavemuskler og musklerne i benene udstrakte. Øvelsen kan være lidt avanceret, men den giver gode mavemuskler, og din mis vil takke dig. 

Foto: Shutterstock

4. Mavebøjninger med bold
En mere ret form for mavebøjninger, hvor du bruger en vægtet medicinbold til at balancere med.

Foto: Shutterstock

Du skal holde ryggen strakt og holde øvelsen, så du kan mærke musklerne spænde hele vejen ned - så ved du, at du gør det rigtigt. 

5. Dyrk noget mere sex 
Når du er færdig i fitnesscenteret, så gælder det om at smutte hjem og få noget ud af alle øvelserne, som du har slidt for. 

Skedens sammentrækninger under en orgasme er i sig selv er en god opstrammer. Det er træning, som alle kan forholde sig til. 

Kvinde forvandler sine skamlæber til et smykke efter operation i underlivet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip