5 tegn på at utroskaben venter lige om hjørnet

Utroskab kan være dødsstødet for ethvert parforhold. Men der er nogle advarselstegn, man kan være opmærksom på.

Parterapeut og sexskribent for The Sun, Dr. Pam Spurr, mener, at der er nogle helt konkrete ting, der bør få alarmklokkerne til at ringe. 

Man kan nemlig være på vej ud i utroskab, hvis man kan nikke genkendende til disse fem ting.

1. Din indre kritiker begynder at larme
Lige pludselig bliver du meget kritisk over for folk, der er utro. Men måske er det i virkeligheden din samvittighed, der advarer dig om, at du ikke selv skal ende med at være utro.

Dr. Pam Spurr har mange gange oplevet, at folk, som har været udsat for utroskab, er dybt forundrede, fordi deres partner har været så kritisk over for andre, der har været utro.

2. Du skruer op for undskyldningerne
Din seksualdrift fejler egentlig ikke noget. Men du bruger i stigende grad undskyldninger for at slippe for sex med din partner.

Læs også: Det farligste tegn på, at din kæreste vil være dig utro

Om det er, fordi I har dårlig sex eller du bare keder dig i soveværelset, er det et tegn på, at du måske vil mere end samle appetit ude.

3. Din opmærksomhed vender sig mod fremmede
Du lapper komplimenter og flirten fra fremmede i dig. Du bliver overvældet af den rare følelse af opmærksomhed og glemmer helt fornuften.

4. Du bliver irriteret over din partner
Den måde, din partner taler på, klæder sig, griner, spiser… er bare SÅ irriterende.

Når du når til det punkt, hvor du kan blive irriteret over alt, hvad partneren gør, er risikoen større for, at du vil tænke om andre, at de er et bedre match.

5. Du går pludselig meget mere op i dit udseende
Makeuppen får et nyk opad, du prøver en helt ny frisure og går på slankekur.

At gå mere op i sit udseende end sædvanligt er ifølge Dr. Pam Spurr et klassisk tegn på, at man er i gang med at gøre sig selv mere attraktiv for andre.

Læs også: Danmark får chok-placering på liste over mest utro lande i verden

Ifølge terapeuten viser et studie, at folk, som endte med at være utro, gik i gang med at “gøre sig lækre” længe før de rent faktisk mødte en ny elsker eller elskerinde.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip