Derfor er de sødeste mennesker dem, der er blevet ramt hårdest af livet

De vælger at overleve.

Livet byder på prøvelser hver eneste dag.

Nogle kæmper med at tjene til dagen og vejen, andre må kæmpe sig videre efter brud med kærester eller familie. Uanset hvad har alle udfordringer.

Alligevel lader det til, at de personer, som overlever kriser, kommer stærkere, venligere og mere empatiske ud på den anden side.

Det mener i hvert fald Jessica Wendroff, som kommer med følgende bud på, hvorfor de sødeste mennesker ofte er dem, der er blevet ramt hårdest af livet. 

De ønsker ikke at andre bliver såret på samme måde, som de selv er blevet
Måske blev de drillet i skolen på grund af deres vægt, deres ører eller andre ting. Venlighed opstår ofte, når man har mødt det modsatte.

I stedet for at være onde mod andre bryder de søde mennesker den onde cirkel. De giver komplimenter til og opmuntrer andre. De kan rumme, at folk er forskellige.

De ønsker oprigtigt, at andre skal have selvtilliden og modet til at blive det, de ønsker at være. De har allerede prøvet at blive såret. Det ønsker de ikke for andre.

De har lært på den hårde måde, at kriser giver mulighed for at vokse og lære
Over tid har disse mennesker lært at være positive. Måske fordi de indså, at de små ting, som til tider trækker ens humør ned, kan være trædestenen til succes.

Læs også: 7 tegn på at du skal få en ‘giftig’ person ud af dit liv

Måske har de haft en alkoholisk bror, der har lært dem empati og tålmodighed med afhængige, der er på vej ud af deres misbrug. De har fra en tidlig alder lært, hvordan man omgås mennesker i smerte.

De vælger at overleve og hjælpe andre med at holde sig oven på
Efterhånden har de lært at håndtere næste alle livets situationer. De kan overleve det meste, fordi de allerede har gjort det.

Deres ar er bevis på, at de kan overleve de dybeste sår.

Mennesker, som har lidt, passer på andre, som gennemgår lignende kampe. De hepper på deres venner. De bliver den hjælpende hånd, de selv ville have ønsket, var der for dem.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip