Døjer du med tilbagevendende skedesvamp?

Find permanent løsning her

Skedesvamp er i langt de fleste tilfælde forårsaget af en infektion af gærsvamp, Candida Albicans. Gærsvampen lever i symbiose med kroppen på slimhinder, herunder i skeden. Oplever kroppen en kilde til ubalance kan det skabe overvækst af candida og medføre en række af ubehagelige symptomer, herunder skedesvamp.

 

Normalvis kan skedesvamp blot behandles med en topisk creme, som kan købes i håndkøb, men for mange er dette ikke tilstrækkeligt. Her kræves det i stedet en intern permanent behandling af candida svamp, blandt andet gennem brug af et særligt kosttilskud eller ændringer i kostvaner og livsstil. I denne artikel kan du læse om den bedste naturbehandling, der kan give dig en permanent løsning på tilbagevendende skedesvamp.

 

Hvorfor virker min creme mod skedesvamp ikke?

 

Forskellige topiske cremer, som blandt andet kan købes på apoteket, giver for mange kun en kortvarig effekt, hvor der allerede efter få uger kan fremkomme symptomer på endnu en infektion i skeden som følge af candida. Grunden til at disse cremer ikke virker permanent er, at det største fokus ved disse behandlinger er at modvirke aktuelle symptomer som irritation og kløe, men ikke at skabe en permanent og stabil balance af gærsvamp i kroppen. Ved brug af cremer som Canesten, er der stor risiko for tilbagevendende skedesvamp. Ønsker du en permanent løsning bør du læse videre i næste afsnit om, hvordan du gennem brug af særlige typer af naturmedicin, kan sikre en permanent gærbalance, så overvækst af candida svamp forhindres og du ikke længere skal døje med skedesvamp cirka en gang om måneden.

 

Naturlig balance med Candida Clear Kosttilskud

 

Overvækst af candida svamp kan vise sig gennem flere forskellige symptomer, herunder hudirritation, mave- og tarmproblemer og skedesvamp. Overordnet kræver en permanent behandling, at der bliver skabt en intern gærbalance i kroppen. Candida Clear er et særligt kosttilskud, som er udviklet specielt til at skabe støtte omkring en sund og stabil candida-balance i kroppen. Hovedingredienser, der kan skabe denne længerevarende effekt er pau d’arco (urt fra Taheebo træet), sort valnød og oregano olie. Mange online fora og tilbagemeldinger fra kunder viser, at netop kombinationen af disse ingredienser, som findes i Candida Clear Kosttilskud, kan give en permanent stabilitet i kroppens candida-niveau og dermed fjerne alle symptomer på skedesvamp.

 

Det eneste du skal gøre er, at tage kosttilskuddet (2 kapsler) en gang dagligt med et glas vand – gerne i forbindelse med et måltid. For optimal virkning skal denne behandling tages jf. kostråd mod candida svamp. Dette indebærer blandt andet at skære ned på indtaget af sukker, salt og alkohol og forøge indtaget af fibre, fjerkræ og grøntsager.

Dagens Gossip