Dyrk sex to gange på en time – og mandens fertilitet øges markant

Forskerne har fundet frem til en metode, der kan sætte skub i babydrømmene.

Lige siden tidernes morgen har der eksisteret visdom af svingende kvalitet om, hvad en mand og kvinde skal gøre for at øge deres chancer for at få et barn sammen.

Visse positioner i soveværelset skulle forbedre chancerne for at forvandle lagengymnastikken til et lille barn, og en diæt af bestemte fødevarer skulle ligeledes sætte skub i sagerne, lyder et par af de utallige og mere eller mindre gode råd.

På North Middlesex Hospital i London har forskere nu bidraget til listen over råd til kærestepar med babydrømme.

De engelske forskere har fundet ud af, at mandens chance – i visse tilfælde ville man måske kalde det risiko – for at blive far tredobles, hvis man dyrker sex to gange inden for en time. 

Især det andet knald kan have en afgørende effekt, lyder det fra forskerne i den engelske hovedstad. 

Læs også: 21 ting du aldrig må gøre i soveværelset

Deres undersøgelse involverede 73 par, der deltog i en fertilitetsbehandling, hvor mandens sæd blev placeret i kvindens livmoder.

I forbindelse med undersøgelsen skulle mændene levere to sædprøver inden for en time.

Hvis forskerne anvendte den sidste af de to prøver i behandlingen resulterede det i 20 procent af tilfældene med en graviditet – et succesrate, der oversteg forskernes forventninger til projektet.

På den måde blev 15 af kvinderne i forsøget gravide i første forsøg, mens yderligere 10 kvinder blev gravide en måned senere med hjælp fra samme metode. Det skriver Daily Mail. 

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip