Emma blev mobbet med at hun var tyk: Nu vil plageånderne gerne i bukserne på hende

Den 23-årige kvinde måtte høre på utallige onde kommentarer i sin skoletid. Nu har hun tabt 64 kilo, og mobberne er pludselig interesserede. Hendes respons er perfekt.

Hun blev kaldt fed. Folk sagde ting som, at hun havde “et virkelig smukt ansigt af en tyk pige”.

Nu har den 23-årige Emma Pope tabt svimlende 63 kilo, og hun er chokeret over, hvor forskelligt hun bliver behandlet af omgivelserne, skriver The Mirror.

(Artiklen fortsætter under billedet)

I årevis blev hun mobbet på grund af sin vægt. På sit højeste nåede vægten op på 140 kg på grund af et jævnt indtag af fast food.

Selvom Emma Pope var en stor pige, var hun i god form og trænede flere gange om ugen. Men efter nogle pinlige episoder i træningscentret, besluttede hun, at nok var nok.

Læs også

Mor smed 74 kilo: Ændrede en enkelt ting, som alle mødre gør

Hun reducerede sit indtag af kulhydrater, begyndte generelt at spise sundere og skar størrelsen på sin portioner ned. Nu vejer hun 76 kg og har derned tabt 64 kilo.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hun husker mange episoder fra sin skoletid, hvor hun blev mobbet med sin vægt. Emma Pope sagde dog aldrig noget til sine forældre.

- Jeg blev omtalt som “den fede pige” hele tiden, men det værste øjeblik var under en volley ball-kamp, hvor jeg blev overdænget med ord på grund af mit tøj. En flok fyre råbte, at jeg skulle “få min fede røv af banen” og andre sindssyge ting. Det blev så slemt, at de måtte eskorteres væk af politiet, siger hun.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den sygeplejestuderende fra Texas modtager nu ofte undskyldninger fra sine tidligere plageånder. Hun har endda måttet afvise en af mobberne, som efter vægttabet pludselig gerne ville på date med hende.

Læs også

Mor tager dette selfie på vej hjem til familien: Få sekunder efter svæver hun mellem liv og død

- Jeg tvivler på, at de undskylder af deres hjertes godhed. Der er helt klart et andet motiv, så efter adskillige forsøg på at flirte med mig, afviser jeg dem. Det er ret forargeligt, at det krævede et vægttab, før de overhovedet ville tale med mig, siger Emma Pope.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hun begyndte sit vægttab som 17-årig ved at skære sin daglige pizza væk. Hun blev ved, indtil hun i år nåede sin målvægt.

- Før kunne jeg spise en halv pizza, hvor jeg nu ikke spiser mere end et styke og spiser grøntsager til for at gøre mig mæt, siger hun.

Nu træner hun fire gange om ugen.

Dagens Gossip