Familie deler rystende billede af 5-årig skoledreng, som kæmper mod aggressiv kræft

En britisk familie har valgt at fortælle åbent om deres søns grufulde kræftforløb i håb om at indsamle nok penge til behandling i USA.

Forældrene har delt et opsigtsvækkende billede af femårige Bradley Lowery, som skulle have været tilbage på skolebænken efter sommerferien i denne uge. I stedet er han på hospitalet og går en usikker tid i møde, skriver Mirror.

Bradley Lowery blev fik for 18 måneder siden den glade nyhed, at han var fri for cancer, men nu raser den sjældne kræftform i hans lille krop igen. Hans familie er knust og tilbringer alle døgnets timer ved hans side.

Artiklen fortsætter under billedet.

Bradley Lowerys mor 33-årige Gemma Lowery fortæller, at familien håber på at indsamle 700.000 britiske pund til behandling i udlandet. Det svarer til godt 6,2 millioner kroner.

Bradley Lowerys aggressive kræftform, der angriber hans nervesystem, kan ikke behandles i England, og derfor skal han have hjælp i USA, hvis han skal have en chance for at overleve. Hun kalder beløbet for 'overvældende stort', men familien nægter at give op.

Han blev diagnosticeret med kræft første gang i 2013, og blev erklæret cancerfri i december 2014 efter flere store operationer. Det var ganske forfærdeligt for alle, da familien for kort tid siden fik at vide, at den frygtelige sygdom var vendt tilbage.

- Jeg har ikke ord for, hvor knuste vi er. Jeg har svært ved at forklare det i øjeblikket, fortæller Gemma Lowery.

Bradley Lowery tackler situationen godt, tilføjer hun, men han forstår ikke, hvorfor han skal være på hospitalet. Han vil hellere i skole og lege med sine venner.

Det er indtil videre lykkes familien at indsamle 2,6 millioner kroner i deres lokalsamfund. Indsamlingen kan findes her

Se flere billeder af Bradley Lowery herunder.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip