Forskning: Hvis blæren er fuld og du er ved at tisse i bukserne, så skal du blot tænke på én ting

Et gevaldigt behov for at tisse, eller en næs der klør ubeskriveligt meget eller tandpine? Gode råd kan være dyre, når kroppen gør ondt eller klør.

Men ifølge forskningen findes der forskellige tips til hurtige løsninger mod en kløende hals, en stoppet næse, et akut behov for at tisse, og meget mere. Det skriver businessinsider.com.

1. Behov for at tisse?

Der er næsten ikke nogen værre følelse, end når ens blære er ved at sprænges. Men hvis uheldet er ude, og man må holde sig, kan det være en god idé at tænke på sin kæreste nøgen eller noget andet frækt. For ifølge videnskaben vil det at tænke på sex beskæftige din hjerne, så man ikke vil føle så meget ubehag.

2. Tilstoppet næse og ingen intet at pudse den i?

Prøv skiftevis at presse tungen mod ganen og tryk derefter med en finger mellem dine øjenbryn. Dette bevirker, at knoglen, der løber gennem den nasale passage til mund, at rokke frem og tilbage, forklarer Lisa DeStefano der er assisterende professor ved Michigan State University College. Bevægelsen løsner overbelastning og efter 20 sekunder, vil man føle at bihuler begynder at drænes.

Læs også: Forskning: Derfor skal du spise chokolade og drikke vin, når du vil...

3. Tandpine?

Prøv at gnide is på bagsiden af ​​din hånd i område mellem tommel- og pegefinger. En canadisk undersøgelse har vist, at denne teknik reducerer tandpine med op mod 50 procent. Det stimulerer et område af hjernen, som blokerer smerte signaler fra ansigt og hænder.

4. Is er ikke altid den bedste løsning til forbrændinger.

Hvis du ved et uheld lægger hånden på en varm kogeplade, ska du rense huden og anvende et let tryk med fingeren Is vil lindre din smerte hurtigere, siger DeStefano siger, men den naturlige metode bringer brændt hud tilbage til en normal temperatur, og huden er derfor mindre tilbøjelige til at få blister.

 

Dagens Gossip