Hannah havde nedgroede tånegle: Nu advarer hun andre, så det ikke ender ligeså galt

I tre år havde teenageren smerter som følge af to nedgroede tånegle. Nu håber hun, at hendes historie kan alarmere andre. Vi skal advare om stærke billeder.

Desperat for at slippe for smerten fra to nedgroede tånegle havde Hannah Moore på 19 år prøvet en række behandlinger.

I 2012 gik hun til lægen for at få ordnet dem, så hun kunne gå normalt igen. Men det endte langt værre for teenageren, skriver Metro.co.uk.

Efter det ellers lille indgreb gik det nemlig helt galt. Hun udviklede en sjælden sygdom; 'kompleks regionalt smertesyndrom'. Der opstod et gabende hul midt i hendes fod.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hullet blev ved med at udvikle sig. Til sidst var foden helt sort.

(Artiklen fortsætter under billedet)

I sidste ende valgte den 19-årige at få amputeret benet. Lægerne advarede imod det, og hun måtte selv betale 5.000 pund - cirka 42.000 kroner - for at få foretaget indgrebet på en privat klinik. 

At mangle det ene ben er heldigvis ikke noget, der slår hende ud. Smerten var så ubærlig, at det faktisk har været en lettelse.

Læs også

Virus spredes som en steppebrand på Facebook - sådan fjerner du den

- De seneste tre år har været et fuldstændigt mareridt. Det er vildt, hvor meget mit liv har ændret sig på grund af en nedgroet negl, siger Hannah Moore.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hun har nu fået en protese og er ikke længere bundet til sin kørestol. I øjeblikket er Hannah Moore ved at uddanne sig som kok.

Læs også

Rikke advarer: Flåterne flytter ind i haverne i byen

Derudover håber hun at deltage i de paraolymiske lege i 2020.

 

Dagens Gossip