Her er symptomerne: Er du ramt af farlig skimmelsvamp?

Skimmelsvamp kan ødelægge dit liv og helbred. Tjek her, om du er i farezonen.

Skimmelsvamp klæber sig til badeværelsesvægge, i køkkener og i kældre i mange danske hjem, hvor udluftningen ikke er tilstrækellig til at slippe af med fugt og ringe indeklima.

Svampen udløse en række symptomer, som du bør holde øje med, hvis du mistænker, at du reagerer på skimmel i dit hjem - og hvis du ikke har været til lægen og har fået en pode-test, der viser, om du er allergisk eller ej.

Læs også: Kvinde er allergisk over for sin mands sæd: Det er mere almindeligt, end man tror

Symptomerne er blandt andet tørre øjne, hovedpine og hoste. Oplever du jævnligt disse irritationer, så har du måske skjulte problemer med skimmelsvamp i dit hjem eller på din arbejdsplads og har udviklet allergi.

Det fortæller skimmel-eksperten Rashid fra TV-programmet “De beskidte helte” på Kanal 5.

-  Du kan blive allergisk over for skimmel, og hvis du gør det, har du et alvorligt problem. Vi bliver påvirket af skimmelsvamp mange forskellige steder hver dag både i naturen og vores hjem, fortæller Rashid.

Han går hver dag på job, hvor han hjælper danskere, der er ramt af skimlen - se hvordan i videoen nedenfor. 

Skimmel kan have mange forskellige farver i variationer fra gul til sort, men der skal en ekspert til at afgøre, om din bolig er ramt af skimmelsvamp – og hjælpe med at slippe af med problemet. Derudover kan du som nævnt blive testet ved lægen.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip