Kvinde går til lægen med mørkt hul i øret: Se hvad han trækker ud lidt efter

En kvindelig patient gemte på en særdeles vammel overraskelse i ørerne, da hun tog et smut forbi lægen forleden. Se videoen nederst i artiklen - hvis du kan holde til det.

Nogle gange er det godt, at man ikke kan pege et mikroskop mod sin egen krop og se, hvad der skjuler sig i navlen, næsen eller ørerne. Men der gemmer sig utvivlsomt gemmer et par ækle overraskelser. 

For en kinesisk kvindelig patient gik til lægen med et par mørke huller i øret forleden, og videoen er nu er blevet set over 7,2 millioner gange på Youtube

Ved et nærmere eftersyn ligner det hullet fra en gammel piercing, der har siddet i øret og nu er blevet fyldt med råddent snask.

Den frygtløse læge griber modigt pincetten og kører den med et snuptag rundt i hullerne, så han kan komme til at fjerne noget af al den snask, der har sat sig fast.

Foto: Youtube

Efter at have fået hul på den hårde ansamling kan lægen endelig trække det gamle snuller ud, der nu ligger løst i patientens øreflip.

Læs også

Ung kvinde klagede over smerter: Lægerne fandt dette i hendes mave

Men så begynder han rigtig at gå til værks, og det brune snask ryger ud i raketfart. 

Foto: Youtube

Til sidst får han endelig fat om alt skidtet, hvorefter han kan trække hele pakken ud og afsløre det, der nærmest ligner mugne kviste.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Her kan man se, hvor meget der har gemt sig lige under huden i øret, da hullet efterfølgende er helt rent og frit for... ja, hvad det nu var.

Læs også

Undgå uønsket graviditet med Yasmin p-piller

Det ligner mest af alt en blanding af ørevoks, vådt tobak og byggematerialet til en lille fuglerede. Har du mod på at se hele lægens kamp med det beskidte øre, så er videoen lige herunder.

 

Bekymrede forskere: Ny advarsel til alle, der ryger e-cigaretter

Dagens Gossip