Lægerne kunne ikke forklare Davids smerter i munden - så fandt hans tandlæge den uhyggelige sandhed

Foto: Polfoto (modelfoto)

Et besøg hos tandlægen skulle vise sig at være altafgørende for den 53-årige mand, der ikke forstod, hvorfor han blev ved med at have smerter i munden.

Der er mange, der aldrig kommer på besøg hos tandlægen. Lugten af de sterile instrumenter, ubehaget ved at have en andens fingre i munden eller lyden af de hvæsende, instrumenter. 

Men for 53-årige David Mist fra den britiske by Hull, er tandlægen som en engel sendt fra himlen, da et tandlægebesøg afslørede en frygtelig sygdom, skriver Mirror

David Mist havde ellers ved flere lejligheder opsøgt læger, da den midaldrende mand havde klaget over hævelser og smerter i munden og svælget. 

Lægerne blev ved med at sige, at han led af en svampeinfektion i munden, hvorefter han fik en recept på antibiotika med hjem. 

Læs også

Danske læger advarer mod ny fødselstrend: Kan give nyfødte børn dødelige infektioner

Da David Mist begyndte at tabe sig, og fortsat gik til lægen, fik han den samme diagnose. 

Derfor var det et sjældent lykketræf, da han ved et rutinetjek hos tandlægen fik sandheden bag sine symptomer at vide. 

David Mist led nemlig af kræft i munden, og to uger efter besøget i tandlægestolen, fik han bekræftet tandlægens diagnose via en biopsi. 

Derfor måtte den 53-årige David Mist gennemgå først seks ugers behandling, hvorefter der ventede en 14 timer lang operation, hvor lægerne skulle transplantere hud fra mandens lår til hans mund. 

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

Operationen har sat sine spor, da David Mist fortsat må indtage føde via en sonde. Men på trods af chokket og den hårde operation er den 53-årige mand blot lettet og taknemmelig over at være i live. 

- Lægerne sagde, at jeg vil have været død indenfor tre til fire måneder, hvis ikke tandlægen havde opdaget sygdommen. Det er skræmmende at tænke på, siger David Mist til Mirror. 

Lille pige måtte køres på hospitalet efter voldsom ulykke: Da lægerne ser skaden, finder de en boltsaks frem

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip