'Mand uden numsehul' åbner op omkring sin smertefulde sygdom

En mand, der har mistet sit numsehul på grund af en smertefuld og ubehagelig sygdom, har delt sin historie.

På det sociale medie Reddit fortæller han - som går under brugernavne TBoneTheOriginal - ifølge Mirror at abnormaliteten skyldes pilonidalcyster.

Ifølge Sundhed.dk er det en inflammation i huden i et behåret område, som medfører dannelse af overskydende hud og fistler i underhuden. Manden vedlægger fotobevis for sygdommen.

På det kan man se et "smilehul" neders på lænden samt arvæv over halebenet.

I hans tilfælde udvikler cysterne sig for enden af halebenet. De bliver angiveligt inficerede og fulde af materie.

- Jeg har været igennem flere operationer og i stedet for den sædvanlige procedure, som involverer at lade det hele, var mine så slemme, at plastikkirurgen var nødt til at lukke det helt. De bliver ved med at komme tilbage, og det bliver formentlig kun værre med alderen, siger manden.

Læs også: Meget detaljeret video viser cyste, som eksploderer på mands nakke

Han skriver desuden, at hans røvhul ligner alle andres, men at arret er meget tæt på det. Derfor kan han godt skide, men:

- Jeg skal passe på, når jeg tørrer mig, for såret er stadig en smule åbent, og det er lige ved siden af røvhullet. Jeg er nødt til at være forsigtig med at tørre, så jeg ikke får fæces i såret. Men det er ikke svært efter at have været nødt til det i otte år, skriver han.

Selvom han lider af smerter som følge af den sjældne sygdom, har det ifølge manden ikke påvirket hans kærlighedsliv. Han er gift, og konen har det fint med det.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip