Mor føder identiske tvillinger - 12 år senere finder hun den ene datter på badeværelsesgulvet

Hun var begejstret, da hun fandt ud af, at hun ventede sig tvillingepiger. De blev født og var sunde og glade, men 12 år senere gik moderen ud på badeværelset og fandt den ene datter på gulvet med øjnene lukkede. Hun mumlede uforståeligt.

Da Peggy og Jeff Kehoe fandt ud af, at de ventede tvillinger, var de ovenud begejstrede.

(Artiklen fortsætter under billedet)

De enæggede tvillingepiger Hailey og Jenna blev født med de samme blå øjne og det samme blonde hår. Båndet imellem dem var fra begyndelsen stærkt.

Under deres opvækst voksede de begge, som de skulle. De var sunde og raske. Men 12 år senere den 9. februar 2013 ændrede livet sig på et splitsekund.

Forældrene fandt Hailey liggende på badeværelsesgulvet. Hun havde en voldsom hovedpine, og forældrene vidste, at noget var helt galt.

Læs også

Kommende far haster til sin kones fødsel på fødeafdelingen: Men dette syn møder ham udenfor hospitalet

Lægerne på det lokale hospital opdagede, at pigen havde fået en hjerneblødning. Da der kom en præst ind på stuen til forældrene, gik det op for dem, at den 12-årige muligvis ikke ville overleve.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der var ikke meget for lægerne at gøre, men familien kunne ikke acceptere det. Derfor blev det arrangeret, at Life Lion - der har specialiseret sig i transport af kritisk syge mennesker - fløj pigen til Penn State Hershey Children’s Hospital i håbet om, at lægerne der kunne gøre mere for hende. 

Den 12-årige pige blev hasteopereret. Kirurgerne forsøgte at lette trykket på Haileys hjerne. Hun var i koma og kunne ikke trække vejret alene.

Ved Haileys side var hele tiden tvillingesøsteren Jenna. Hun holdt hende i hånden og fortalte hende, at hun nok skulle klare hende. At hun ikke kunne leve uden hende.

Lægerne undersøgte den 12-årige yderligere. De fandt ud af, at hun led af en deformitet i hjernens blodkar, hvor arterier og vener var bundet sammen. Hvis Heiley nogensinde vågnede, ville de være nødt til at løse det problem, hvis hun skulle få et normalt liv igen.

Læs også

Taxachaufføren Magnus nægtede at køre grædende 1-årig dreng i vuggestue: 'Det bliver jo et traume'

Efter få dage vågnede Hailey. Hun kunne ikke smile, tale eller gå. 

Langsomt begyndte hun at få det bedre. Hun har stadig en svaghed i stemmelæberne, som gør, at hun har en meget dyb stemme.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Familien fortæller den skrækkelige historie i en video, som hospitalet har lavet. Den går lige nu viralt.

Se den øverst i artiklen.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip