Mor vil advare andre med stærke billeder: Fandt 15-årig datter livløs og smurt ind i bræk

Melissa Aho fra den amerikanske stat Massachusetts fik sit livs forskrækkelse, da hun pludselig modtog en mystisk besked på Facebook klokken 22 om aftenen. Det var en tilfældig lørdag aften, og hendes datter var sammen med nogle veninder.

I beskeden stod der, at nogen havde modtaget et opkald om, at hendes teenagedatter Ryleigh Payton befandt sig et sted og var livløs.

- Mit hjerte sank med det samme, og jeg prøvede at ringe til hende flere gange, men der var selvfølgelig ikke noget svar, skriver Melissa Aho i et opslag på Facebook, som er blevet delt mere end 25.000 gange på få dage.

Hun skrev tilbage til personen på Facebook for at få at vide, hvor hun kunne finde sin datter, men hun fik intet svar. Pigen, der havde skrevet beskeden på Facebook, var nemlig taget ud for at finde Ryleigh Payton, og kort tid efter drejede hun ind i indkørslen til Melissa Ahos hus.

Et rystende syn ventede hende.

- Da jeg åbnede bildøren for at se min datter, livløs og med fråde om munden og smurt ind i bræk, var ambulancen allerede på vej.

Ryleigh Payton havde drukket vodka, men mere vidste Melissa Aho ikke. Da redderne ankom var hun livløs, og de kæmpede for at få hende til at vågne - uden held.

På hospitalet stoppede den 15-årige pige med at trække vejret selv, og hun blev lagt i kunstig koma. 

- Jeg led i 14 lange timer og bad for min datters liv, husker Melissa Aho, som endelig kunne ånde lettet op, da datteren vågnede og langsomt kom sig.

Nu advarer hun andre forældre:

- Min datter var sammen med en gruppe teenagere. Jeg er sikker på, at de begyndte at se tegn på, at Ryleigh ikke var okay, og da satte panikken ind. De troede, at de ville få problemer, hvis de hjalp hende, så de forlod hende. Kun én pige, som ikke engang var hendes veninde, blev sammen med hende, mens hun prøvede at skaffe mine kontaktoplysninger, og det lykkedes. Hun gik ikke op i, at hun måske kunne komme i problemer, hun ville bare skaffe den hjælp, der så desperat var brug for. 

- De andre unger, der forlod hende, var sikkert bange og forstod ikke alvoren af hendes tilstand, så derfor deler jeg vores oplevelse, så alle teenagere, der måske kommer ud for dette, ved det. Du kommer ikke i problemer for at hjælpe!!! 

- Tro aldrig, at dette ikke kan ske for dig, for det er meget virkeligt, og det sker overalt!!! Vores billeder af hende er måske foruroligende, men vi håber, at vi ved at dele vores smerte, kan redde et andet barn. Del vores historie!!!

Læs hele opslaget herunder.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip