Sex fede tips: Sådan får du større selvtillid i sengen

| Skrevet af Aller Media den 29. november 2013 - 17:38
Sex. Foto: Colourbox.

Vil du gerne være enhver mands hedeste fantasi på et lagen, men ved du godt, at dine evner slet ikke rækker så langt? Få her sex tips til at få større selvtillid i sengen.

Når det kommer til at være god i sengen, så handler det mere om at tro på sig selv, end det handler om at turde kaste sig ud i de mest ekstreme fantasier.

Mindre kan nemlig også gøre det. Patti Britton, sexolog og forfatter, forklarer til Womenshealthmag.com, at det, mænd egentlig synes, er mest fantastisk, er, når kvinden giver sig hen og glemmer alt om vasketøj og appelsinhud.

Her er sexologens seks bedste fifs til at give din selvtillid et boost, inden du hopper under dynerne med din mand eller kæreste næste gang.

Her er vejen til den bedste orgasme. Få guiden på Femina.dk

1) Kast dig over erotisk litteratur

Der findes masser af god, erotisk litteratur på boghylderne, og det kan være en rigtigt god idé at læse noget af det. Jo mere, du læser om sex, jo mere naturligt vil du også finde det, og det kan sagtens være nøglen til at give dig mere selvtillid i sengen.

2) Du skal vide, hvad du kan lide

Hvis en mand skal kunne tilfredsstille dig ordentligt, så er det vigtigt, at du ved, hvad du selv bedst kan lide. Og jo bedre du kender din krop, jo bedre vil du også kunne give udtryk for dine behov over for ham. Så øv dig, når du er alene. Onani er den bedste vej til at lære dine egne seksuelle lyster at kende.

3) Pynt dig

Hvis det er din krops udseende, der giver dig bekymringer, så pynt den. Træk fx i flot undertøj, der fremhæver dine bedste sider. Selvom din mand ikke umiddelbart lægger mærke til det, så vil det gøre noget for din egen selvtillid, at du ved, du præsenterer dig lækkert.

4) Skift tankesæt

Hvis du har det med at blive fanget i negative tanker om din krop undervejs, så du ikke kan nyde jeres leg, så giv dig selv en peptalk, inden I går i gang. Mind dig selv om, at du er sexet, og at din mand synes det samme. På den måde kan du hjælpe din hjerne til at dreje sig væk fra de destruktive tanker om dig selv.

mange lever i sexløse forhold. Se mere på Femina.dk

5) Tag dybe vejrtrækninger

Er dine tanker på vej til at sejle væk fra selve nydelsen under sex, så kom med en modreaktion, nemlig dybe vejrtrækninger. Det vil få dig ned i din krop igen i stedet for at være oppe i dit hoved og hjælpe dig til at fokusere på intimiteten og berøringerne.

6) Føl dig som en anden

Et lille trick, der narrer hjernen, er at forestille dig, at du i virkeligheden er en anden. Tænk på en kvindelig stjerne, som, du synes, er flot og fræk, og prøv at påtage dig nogle af hendes bevægelser. Det vil give dig et boost, og hvis du gør det ofte, så vil du faktisk ende med at føle dig mere som et sexsymbol, lover Patti Britton.

Lisbeth Madsen, FEMINA/NewsDesk, Aller Media

Deltag i debatten

Krimi

Foto: Google Maps
2. oktober 2014

En 69-årig mand blev her til eftermiddag fundet livløs ved sin kæntrede båd. Ved ankomst på hospitalet blev han erklæret død.

Politik

2. oktober 2014

Rigsrevisionens undersøgelse af Eurovision skal belyse DR's rolle og offentliggøre kontrakter, mener SF'er.

Sundhed

Foto: Ronja Ryde, Dagens.dk
2. oktober 2014

Dagens.dk-journalist udleverer sig selv med 20 enerverende problemer, som er ren luksus. Hvad er dine mest irriterende ilandsproblemer?

Efterlysninger

2. oktober 2014

Savner du en 12 fods jolle? Sådan spørger politiet i en efterlysning.

Advarsler

2. oktober 2014

Fødevarestyrelsen advarer om, at der er fundet listeria i en brie-ost solgt over hele landet.

Frækt

Foto: The Handie
2. oktober 2014

Så, de herrer, nu er det slut med at være øm i højre hånd. Denne silikone-hånd gør din onani til en leg (mere end den var i forvejen).