Sig farvel til hudorme med denne black mask

Langt størstedelen af danskere bliver på et eller andet tidspunkt udsat for de irriterende, små sorte og hvide pletter på huden som i folkemunde hedder hudorme. De findes ofte på næsen og på kinderne, hvor de sidder og forstyrrer den ellers smukke hud hos rigtigt mange danskere.

 

I lang tid har der været en masse forskellige løsninger til disse irriterende urenheder. Alt fra kemiske behandlinger af huden til at spise forskellige kosttilskud har været på banen, men aldrig har der været et middel som definitivt kunne fjerne de små irriterende prikker.

 

På det seneste er der dog kommet noget helt nyt på markedet, som har taget sociale medier med storm. Vi taler selvfølgelig om en black mask med aktivt kul.

 

Hvis du ikke har boet under en sten de sidste par måneder vil du helt sikkert have set din yndlingsblogger eller instagrammer i en video hvor de, ofte i stor smerte, afprøver en black mask og hvor du tydeligt vil kunne se døde hudceller og hudorme på masken efter den er blevet trukket af.

 

Disse tusindevis af instagrammere og bloggere som selv har afprøvet en black mask og fået gode resultater, vidner altså om at der endelig er kommet et produkt på markedet som kan hjælpe kvinder og mænd i alle aldre med at slippe af med de irriterende hudorme. Der er bare et problem: det ser voldsomt smertefuldt ud og efterlader ofte huden rød og irriteret lige efter brug.

 

Smertefri black mask med lindrende ingredienser

Skønhedseksperterne hos det amerikanske brand Neutriherb satte sig for at overkomme denne sidste forhindring i rejsen mod det perfekte middel mod hudorme.

 

De udviklede derfor en black mask som blandt anden indeholder den lindrende og dulmende ingrediens Aloe Vera, men stadig bibeholdte de stærke egenskaber fra aktivt kul.

 

Derudover blandede de også noget så anderledes som havreekstrakt i masken, som er med til at gøre den mindre smertefri når man trækker den af.

 

Blandingen af de traditionelle black mask ingredienser og disse to nye, Aloe Vera og Havreekstrakt, har skabt en fantastisk maske. Det er et lige så godt våben mod hudorme som traditionelle black masks, men du behøver ikke gå gennem det smertehelvede som for tiden ses overalt på de sociale medier.

 

Man kan finde denne nytænkende black mask her.

Hvordan virker black mask?

Det centrale i alle black masks mod hudorme er deres indhold af aktivt kul. Det er værd at lægge mærke til at det ikke er det samme kul som ligger i Weber-grillen på en varm sommerdag, men er kul af medicinsk kvalitet.

 

Det aktive kul er kendt for at kunne binde sig til toksiner, og ved at lade det sidder på ansigtet i 15-20 minutter vil det kunne binde sig til skidtet i porerne som er hudorme og dermed sørge for at trække det med ud når man fjerner masken igen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip