Amalie om livet som enlig mor: 'Jeg har været omskåret for verden'

Amalie Szigethy Foto: TV3

Realitystjernen Amalie Szigethy savner at flirte, efter hun har været single i flere år.

Der har ikke været meget flirt i Amalie Szigethys liv, siden hun blev mor til datteren Josephine sidste sommer. Livet som enlig mor til en lille pige har krævet al hendes opmærksomhed.

- Jeg har ikke manglet det, fordi jeg har hende. Hvis jeg havde haft en kæreste eller havde haft et arbejde fra 8 - 16 hver dag. Puha.. det vil jeg slet ikke tænke på, lyder det fra Amalie Szigethy, som efterhånden har været single i flere år:

- Det er jo så mærkeligt, fordi jeg har jo været omskåret.. omskæret.. hvad hedder det?! Nej nej, jeg er ikke omskåret. Jeg mente omskåret for verden, griner Amalie Szigethy.

Læs også

Første smugkig: Amalie vender tilbage på skærmen

Janni Ree har besluttet sig for, at hun vil give Amalie et spark bagi, så den unge mor kommer ud på datingmarkedet igen. Amalie Szigethy er umiddelbart åben over for idéen, hun savner nemlig at flirte:

- Lige nu står jeg jo bare nede i Netto og flirter med sådan en Netto-dreng. Det gider jeg jo ikke. Så det kunne være dejligt at komme ud i det sociale, siger Amalie Szigethy.

Hør Amalie Szigethy og Janni Ree tale om mænd i videoklippene lige herunder og se resten af afsnittet, når Forsidefruer har premiere i aften klokken 20.00 på TV3.

 

Dagens Gossip