Anette lever et luksusliv, men skylder en halv million væk: ‘Jeg græder mig i søvn om aftenen’

26-årige Anette er i den grad fanget i luksusfælden. Foto: TV3

Selvom Anette Warming Juhl skylder mange penge væk, forkæler hun ofte sig selv med restaurantbesøg, god vin og andet wellness.

Anette Warming Juhl arbejder som tjener og sætter stor pris på god mad og drikke.

Faktisk er hun så vild med det, at hun har brugt 52.000 kroner på dyre restauranter, gode vine og selvforkælelse i løbet af det seneste år:

- Jeg kan godt lide at forkæle mig selv, og jeg kan godt lide at forkæle rundt om mig. Når man køber en god bøf, så skal der også god vin til, lyder det fra Anette Warming Juhl.

Læs også

Danske Stina er startet på 23 uddannelser for at få SU: Har ikke gennemført én eneste af dem

Hør Anette fortælle om sit dyre forbrugsmønster i videoen lige herunder.

Men den 26-årige kvinde fra Esbjerg har fuldstændig mistet overblikket over sin økonomiske situation. Hun har taget flere kviklån og har en gæld, der nærmer sig en halv million kroner.

Anette Warming Juhl betaler dog ikke af på sine lån, hendes kreditorer ringer næsten hver dag, og hun ved ikke, hvordan hun skal finde de penge, som hun skylder dem:

- Jeg tager ikke telefonen, når det er et nummer, jeg ikke kender. Jeg lyver over for familie og venner, jeg har stresset på arbejde og skiftet rigtig meget arbejde. Jeg græder tit mig selv i søvn. Jeg mangler at blive rigtig glad igen og ikke skulle have facade på, siger Anette Warming Juhl.

Hør veninden Simone fortælle om Anettes svære situation i videoen lige herunder.

I aftenens afsnit af Luksusfælden er eksperterne Jan Swyrtz og Kenneth Hansen taget til Vestjylland, hvor de vil forsøge at hjælpe den unge kvinde med at få vendt skuden og danne sig et overblik over privatøkonomien.

Da eksperterne kigger nærmere på Anettes madpost, viser det sig blandt andet, at hun bruger omkring 5.000 kroner på mad hver måned. Det er markant mere end deres anbefaling om, at enlig månedligt bruger omkring 3.000 kroner på netop dette.

Kan Anette Warming Juhl blive gældfri uden at sige farvel til sin bil, lejlighed og de gode middage, og hvor meget er hun villig til at ofre?

Se med, når eksperterne kigger nærmere på Anettes dyre madbudget i videoen lige herunder og resten af afsnittet, når TV3 sender Luksusfælden i aften klokken 20.00.

Tidligere bokser i Luksusfælden bruger tusinder på damer: Afsløret foran kæresten

Dagens Gossip