Forpustet Geggo: 'Det her er værre end at føde'

Foto: TV3

Geggo og Cengiz kommer på noget af en opgave, når de skal have lille Alba med i swimmingpoolen for første gang.

Geggo og Cengiz kommer på en hård opgave i aftenens afsnit af Familien fra Bryggen. De har nemlig været ude at købe badedyr, så lille Alba kan komme med en tur i swimmingpoolen.

Men før de flotte badedyr kan komme med i vandet, skal de selvfølgelig pustes helt op. Det kræver luft, masser af luft. Og Cengiz har ikke købt en pumpe, som de kan bruge til formålet.

Derfor må parret selv puste de store figurer op. Men det er mere, end Cengiz’ lunger kan klare. Derfor må Geggo tage over og hjælpe ham med at puste en stor vandmelon op. Til sidst lykkes det takket være en stædig Geggo at få pustet alle badedyrene op.

Læs også

Geggo og Cengiz er klar til endnu en Bryggen-baby

- Det er værre end at føde, det her, lyder det fra en forpustet Geggo.

Endelig kan hele familien gå i poolen med deres nye legetøj. Men Alba er ikke begejstret og begynder straks at græde, da de sætter hende ned i farverigt badedyr.

Se den lille families anstrengelser og Albas første tur i poolen i videoen lige herunder. Resten af afsnittet kan du se i aften klokken 20.00, når TV3 sender Familien fra Bryggen.

I sidste uges afsnit kunne seerne følge med, da Cengiz endelig gik ned på knæ og bad Geggo om at gifte sig med ham. Du kan se hele frieriet lige her. 

Dagens Gossip