I et forsøg på at redde sine børn, mister faderen sine kræfter i vandet - pludselig får hjælp fra uventet kant

Foto: Screenshot Youtube

På en cykeltur ender to små piger med at falde i vandet. Faderen forsøger forgæves at redde dem, mens forbipasserende kigger på. Men så sker der noget uventet.

Den russiske far til tre, Vyacheslav Karpjuk, var på en cykeltur langs floden Irtysch med sin kone og deres børn. De to ældste af børnene, på fem og syv år, blev trætte, og de cyklede tilbage til deres bil.

Det skriver Hefty.

Mens moderen holdt øje med den lille, og Vyacheslav Karpjuk pakkede bilen, gik de to store piger hen for at kigge nærmere på floden. Det skulle de aldrig have gjort.

Foto: Floden Irtysch

Pludselig hørte forældrene noget ramme vandoverfladen. Det var de to piger, som var faldet ud over kanten og nu febrilsk prøvede at holde sig oven vande. Mens moderen ringede efter hjælp, hoppede den desperate far i det iskolde vand for at redde sine døtre.

Læs også

Mor redder sønner fra at blive kidnappet - takket være to små ord hun har lært dem

Panikken spredte sig hos pigerne, og Vyacheslav Karpjuk blev trukket ned under vandet af dem, da de klyngede sig fast til ham. 

Ingen ville hjælpe

I mellemtiden var flere forbipasserende stoppet op. Nogen havde et reb, som de kastede ud, og andre stod og filmede den pressede situation. 

Foto: Sasha Yergin

Lige pludselig lød der endnu et plask. En person sprang i vandet for at hjælpe faren med at redde døtrene op ad vandet. Da Vyacheslav Karpjuk så, hvem der var hans redder, blev han overrasket. Det var en teenagedreng. 

Sasha Yergin hed drengen, og han var den eneste, der ikke blot kiggede på eller hjalp fra kanten, men i stedet trodsede den isende temperatur og sprang i vandet for at hjælpe. Kort tid efter var alle i sikkerhed igen.

Læs også

Stærk video spreder sig med lynets hast: Kan redde dit barns liv!

Foto: Vyacheslav Karpjuk

Foto: Sasha Yergin

Vyacheslav Karpjuk fortalte senere, at var det ikke for Sasha Yergin, havde hverken ham selv eller hans piger overlevet. 

Se hele episoden her:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip