Rasmus betaler ikke børnebidrag til sine sønner - lader skatteborgerne hænge på regningen

Foto: TV3

I aftenens afsnit af Luksusfælden er eksperterne taget til Ringsted for at hjælpe Kamilla og Rasmus med at få styr på deres økonomi.

31-årige Rasmus og hans kone Kamilla har store udfordringer med deres privatøkonomi. Rasmus har nemlig en milliongæld med i bagagen fra sine tidligere parforhold.

Samlet har han nu en misligholdt gæld på 21.300 kroner om måneden fordelt på både realkreditlån, banklån, stor skattegæld, et SU-lån og en masse andre småkreditorer. I alt lyder beløbet på 2,2 millioner danske kroner.

Hvis Rasmus betalte af efter aftalen, ville han og Kamilla være gældfri om 35 år. Men Rasmus vil ikke betale af på gælden, fordi han hæfter for den sammen med tidligere kærester. Når ekskæresterne ikke vil afbetale, vil Rasmus heller ikke, hvis gælden ikke bliver delt op.

Læs også

Danske Stina er startet på 23 uddannelser for at få SU: Har ikke gennemført én eneste af dem

Den store gæld er ikke det eneste, som Rasmus har med fra sine tidligere forhold. Rasmus har nemlig to sønner med tidligere partnere. Men selvom Rasmus er faderen, betaler han ikke børnebidrag til drengene:

- Jeg føler ikke, at jeg forsømmer mine børn, fordi jeg ikke betaler børnepenge. For de får jo stadig penge, det er bare ikke af mig. Men rent moralsk er det irriterende, siger Rasmus.

Børnebidraget udgør 1.307 kroner per barn per måned, hvilket samlet løber op i 31.368 kroner om året. Det er penge, som bliver lagt ud af staten og dermed skatteydere og efterfølgende lagt oveni Rasmus’ voksende gæld.

Læs også

Ronnie og Jill lever af hvidt brød med Nutella: ‘Vi har ikke råd til andet’

I aftenens afsnit af Luksusfælden er programmets eksperter Kenneth Hansen og Carsten Linnemann taget til Ringsted for at hjælpe Kamilla og Rasmus.

- Deres økonomi er et stort blødende sår. Hvis de skal rette op på det, er de nødt til at handle nu, lyder deres dom.

Hvis parret skal få Rasmus’ gæld ud af deres forhold, bliver de nødt til at bringe store ofre. De skal både flytte, sælge biler og skille sig af med deres hund.

Se med, når eksperterne kigger nærmere på parrets forbrug i videoklippet herunder og se, om det lykkes at få styr på økonomien, når TV3 sender Luksusfælden i aften klokken 20.00.

 

Dagens Gossip