René løber hele tiden tør for penge: Har lånt 100.000 kroner af sin 23-årige søn

Foto: TV3

René overforbruger hver måned og er nødt til at låne penge af sin søn, fordi han ikke kan få økonomien til at hænge sammen.

René fra Tønder har svært ved at få sine penge til at række. Når han har betalt sine faste udgifter, er han allerede ved at løbe tør. Derfor låner René af forskellige mennesker. Blandt andet af sin søster og sin 23-årige søn.

Samlet skylder René sønnen Rasmus mere end 100.000 kroner. Sønnen har svært ved at sige nej, fordi han ikke ved, hvor faderen ellers skulle få penge fra. 

- Jeg har lånt 10.500 plus, at han faktisk har købt en bil til mig på et tidspunkt, fortæller René.

Læs også

Ronnie og Jill lever af hvidt brød med Nutella: ‘Vi har ikke råd til andet’

Bilen har René dog solgt igen. Men det betyder ikke, at Rasmus har fået sine penge tilbage, som han havde håbet på. René brugte dem nemlig til at betale indskud i sin lejlighed og købe en anden bil. 

Samvittigheden er efterhånden begyndt at nage René:

- Den har det da ad pommern til. Det kan jeg da godt se i dag. 

Læs også

Danske Stina er startet på 23 uddannelser for at få SU: Har ikke gennemført én eneste af dem

I aftenens afsnit af Luksusfælden er eksperterne Jan Swyrtz og Louise Frost taget til Tønder for at hjælpe René med at få styr på sin privatøkonomi og reddet trådene ud mellem far og søn.

Mød René og Rasmus i videoklippene lige herunder og se, om det lykkes ham at få styr på sagerne, når TV3 sender Luksusfælden i aften klokken 20.00.

 

Dagens Gossip