Stephan har voldsomme ar efter mislykket maveoperation: 'Jeg føler mig som den grimme ælling'

Foto: TV3

Stephan tabte sig 42 kilo på fire måneder, men vægttabet har haft grimme konsekvenser for den unge mand.

Stephan har spillet elitefodbold, siden han var helt ung. I fodboldklubben er fællesskabet et vigtigt omdrejningspunkt, men det er ikke altid, at Stephan kan være med.

Han møder nemlig ind før sine holdkammerater, så han kan klæde om alene. Stephan har nogle markante ar, som han helst ikke vil have, at de andre ser:

- Jeg har det virkelig skidt med at klæde om foran andre mennesker. Jeg kan slet ikke have det, for jeg føler mig virkelig grim på grund af mine ar og min mave. Man føler sig lidt som den grimme ælling, fortæller Stephan.

Foto: TV3

Foto: TV3

Som ung teenager fik Stephan en skade, som gjorde, at han kom til at sidde meget stille. Stephan spiste ikke særlig sundt, og da han var 15 - 16 år gammel, vejede han omkring 120 kilo.

Stephan tog en beslutning om, at han ville tabe sig. Derefter smed han 42 kilo i løbet af knap fire måneder. Senere besluttede Stephan sig for at få en maveskindsoperation, som resulterede i en indsnævret navle med voldsomme røde ar omkring.

Mød Stephan i videoen herunder og se, om han får hjælp af kirurgerne, når ‘Mit Plastikmareridt’ har sæsonpremiere på TV3 i aften kl. 21.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip