Tonny og Marianne bruger 5.000 kroner om måneden på lotto og smøger

Foto: TV3

Tonny og Mariannes gæld på mere end 1,5 millioner er en af de største i Luksusfældens historie. Men trods parrets overforbrug, kan de ikke finde penge til børnebidraget.

Tonny og Marianne har brugt 18.000 kroner på at spille lotto i løbet af det seneste år. Hver måned har parret brugt mere end 5.000 kroner på lottokuponer og cigaretter.

Det opdager eksperterne Mette Reissmann og Jan Swyrtz i aftenens afsnit af Luksusfælden, hvor de er taget til Bræstrup i Jylland for at hjælpe parret med at få styr på deres økonomi.

- Det er hul i hovedet, at gå og bruge så mange penge. Det kan man jo se i dag, men i det øjeblik, hvor man står i det, der kan man ikke set det. Man ser kun beløbet på den gevinst, som man kan vinde, siger Tonny.

Læs også

Danske Stina er startet på 23 uddannelser for at få SU: Har ikke gennemført én eneste af dem

Desuden er Tonny en betænksom mand, som godt kan lide at forkæle sin partner med blomster og gaver. 

Men samtidig har Marianne og Tonny svært ved at få deres penge til at strække så langt, at de kan betale børnebidrag og afdrage deres gæld, som samlet løber op i mere end en million kroner.

Det står hurtigt klart for Luksusfældens eksperter, at parret har brug for hjælp til at få prioriteret deres udgifter og få et overblik over deres økonomi. 

Læs også

Ronnie og Jill lever af hvidt brød med Nutella: ‘Vi har ikke råd til andet’

Men er Tonny og Marianne klar til at skære ned på smøger og sige farvel til deres 180 kvadratmeter store hus for at flytte i en lille lejlighed i stedet?

Se parrets reaktion, da det går op for dem, hvor mange penge de har brugt på lotto, i videoen herunder.

Du kan se resten af afsnittet, når TV3 sender Luksusfælden i aften klokken 20.00.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip