1-årig pige døde i tandlægestolen, da hun skulle have lavet 6 huller: Ulykkelig mor fik chok, da hun så obduktionsrapporten

Amerikanske Betty Squier har været gennem et mareridt, siden hendes lille pige Daisy tidligere på året døde under tragiske omstændigheder hos en lokal tandlæge. Men mareridtet har taget en ny ubehagelig drejning, efter Daisys obduktionsrapport for nylig blev afsluttet, skriver den britiske avis Daily Mail.

I marts i år undersøgte tandlængen, Michael Melanso, den 14 måneder gamle Daisy og konkluderede, at hun skulle have lavet seks huller på klinikken i Austin i USA. Få dage efter hoppede den lille pige op i tandlægestolen og blev bedøvet for at komme igennem fire kroner og to fyldninger. Under indgrebet holdt Daisy op med at trække vejret og fik hjertestop og døde.

Læs også: Ekspert advarer efter babys tragiske død: Begå ikke denne fatale fejl på badeværelset 

Men til den ulykkelige mors store chok og sorg var der ifølge obduktionsrapporten intet i vejen med den lille piges tænder, og derfor intet behov for at få lavet noget tandlægearbejde.

- Daisy var sådan en glad baby fuld af liv. Hun havde lige fejret påske med sin familie, da hun skulle til tandlægen, fortalte Daisys tante Jessica Castaneda i forbindelse med dødsfaldet. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Daisy blev kun 14 måneder. Foto: Privat.

Obduktionsrapporten viser, at det var bedøvelsen, der tog livet af Daisy. Tandlægeklinikken har forklaret, at det er almindelig praksis, når små børn skal have lavet større ting.

Tandlægens advokat argumenterer for, at Michael Melanso aldrig forsøgte at skade pigen, og at han handlede i den bedste mening.

Også tandlægeklinikkens advokat mener, at Michael Melanso handlede efter bogen, og man er ikke overrasket over at høre, at retsmedicinerne ikke kunne finde problemer med Daisys tænder, fordi Michael Melanso havde ordnet tænderne, inden hun døde. Dette hævder tandlægen også at kunne bevise.

Læs også: Chokeret mor advarer andre forældre: Min datter blev voldsomt forbrændt af at spise denne frugt

Daisys families advokat undrer sig over, hvorfor tandlægen ville sætte fire kroner på mælketænder, der alligevel ville falde ud.

Michael Melanso har været suspenderet fra at arbejde som tandlæge, siden obduktionsrapporten kom frem. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip