11-årig dreng indrømmer voldtægt af lillesøster

En kun 11-årig dreng bliver tilsyneladende Storbritanniens yngste dømte voldtægtsforbryder, efter han har indrømmet af have seksuelt misbrugt sin niårig lillesøster.

Drengen, hvis navn af retssikkerhedsmæssige hensyn holdes hemmeligt, er blevet dømt til et 12 måneders intensivt behandlings dom. Det skriver Daily Mail.

Hvilket betyder, at han skal arbejde med rådgivere og ungdomsledere for at få ændret sin adfærd.

De seksuelle overgreb blev afsløret, da billeder af de to overgreb på søsteren blev fundet på hans mobiltelefon.

Angrebene skulle eftersigende have fundet sted i deres hjem i Plymouth tidligere i år, hvor det menes at drengen skulle have haft udløsning ved mindst én lejlighed. 

Læs også: 16-årig dreng skriver skæmmende opdatering på Facebook, før han bliver ramt af tog

Som en del af dommen skal drengen også være under opsyn, når går på internettet, ligesom han vil blive registeret som seksualforbrydere i to år.

Den 11-årige, som nu bor i Cornwall, blev støttet på anklagebænken af sin mor og plejemor .

Distrikt dommer Diane Baker sagde, at ejakulation var en skærpende omstændighed, og hvis han havde været ældre, ville han have modtaget en fængselsstraf, skriver Daily Mail.

- Jeg har læst alt om dig. Jeg ved, hvad der er sket i dit og din mors liv, samt de problemer, du står over for. Men det du gjorde var så alvorligt og så skadeligt for din lillesøster. Hun var ni år gammel, og hun forstår ikke disse ting. Det vil følge hende hele livet, sagde Distrikt dommeren ifølge avisen.

Hun fortalte ham også, at hun forstod, at det ville være svært for ham ikke at skulle se sine brødre og søstre i et langt stykke tid, men at det er nødvendigt på grund af sagens alvor.

Drengen har lovet, at han vil arbejde på, at det aldrig skal ske igen.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip